O Samuel Jackson αποκάλυψε αν σκέφτεται ή όχι να αποσυρθεί από την Marvel και τον Nick Fury

Ύστερα από την σειρά Secret Invasion που ο ίδιος πρωταγωνιστεί
21 Ιουνίου 2023 09:44
O Samuel Jackson αποκάλυψε αν σκέφτεται ή όχι να αποσυρθεί από την Marvel και τον Nick Fury

Χάρη στη σειρά Secret Invasion ο χαρακτήρας του Nick Fury του Samuel L. Jackson πραγματοποιεί την δυναμική του επιστροφή στο προσκήνιο του MCU στην μετά-Endgame εποχή του, καθώς ήταν όλον αυτόν τον καιρό κρυμμένος στις σκιές -ή καλύτερα στα βάθη του διαστήματος. 

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης στο The Hollywood Reporter για την πρεμιέρα του Secret Invasion στο Disney Plus (διαθέσιμο από σήμερα στην υπηρεσία), o Samuel Jackson απάντησε ευθέως και ξεκάθαρα στο ενδεχόμενο εάν σκέφτεται ή όχι να αποσυρθεί από το MCU και τον ρόλο του Nick Fury. Άλλωστε τόσοι πολλοί συνάδελφοί του στο MCU το έκαναν πριν από αυτόν έχοντας άκρως επιτυχημένες θητείες, όπως ο Robert Downey Jr. ως Iron Man, ο Chris Evans ως Captain America και η Scarlett Johansson ως Black Widow. 

Συνεχίζοντας ο Jackson να υποδύεται τον Nick Fury για πάνω από 15 χρόνια πλέον, δηλώνει στο THR ότι δεν έχει κανένα σκοπό να αποσυρθεί και πως θα επιστρέφει κάθε φορά "έως ότου σταματήσουν να τον τηλεφωνούν" από την Marvel Studios, προσθέτοντας κιόλας ότι "Για όσο θα χτυπάει το κινητό μου, θα μπορούν να με καλούν". 

Λίγα λόγια για το Secret Invasion

Η σύνοψη αναφέρει: "Ο Nick Fury ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD;"

Το cast της σειράς απαρτίζεται και από τους Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben MendelsohnChristopher McDonaldDon Cheadle και Martin Freeman. Η σειρά που είναι μέρος του Phase 5 του MCU θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet, ενώ σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων είναι ο Ali Selim.

Το Marvel Studios’ Secret Invasion (Μυστική Εισβολή) προβάλλεται από σήμερα στο Disney+.