Το 3 Body Problem είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones που υπόσχεται κάτι που δεν έχετε ξαναδεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα blockbuster σειρά του Netflix
19 Ιουνίου 2023 15:42
Το 3 Body Problem είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones που υπόσχεται κάτι που δεν έχετε ξαναδεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο teaser βίντεο από τη νέα blockbuster sci-fi τηλεοπτική σειρά 3 Body Problem (Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων), η οποία έρχεται από τους δημιουργούς-showrunners του Game of Thrones.

Ο λόγος γίνεται για τους David Benioff και DB Weiss που έγραψαν το σενάριο της επιτυχημένης σειρά του HBO, φυσικά εμπνευσμένοι από τα βιβλία του George R.R. Martin. Η επόμενή τους δουλειά, λοιπόν, είναι για τη «συχνότητα» του Netflix και υπόσχονται ότι δεν έχετε ξαναδεί παρόμοια σειρά στο παρελθόν.

Πρόκειται για μία τεράστια παραγωγή με πρωταγωνιστές τους Jess Hong, Benedict Wong, Eiza González, Jovan Adepo, Alex Sharp, John Bradley, Saamer Usmani, Liam Cunningham, Rosalind Chao, Jonathan Pryce, Marlo Kelly, Sea Shimooka, Ben Schnetzer και Zine Tseng.

Η λεζάντα του βίντεο λέει τα εξής: Από τους δημιουργούς του "Game of Thrones" έρχεται μια εκπληκτική, νέα σειρά blockbuster που δεν θα σας θυμίσει τίποτα απ' ό,τι έχετε δει στο παρελθόν. Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο "Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων".

Το 3 Body Problem είναι μια διασκευή από την τριλογία best seller βιβλίων του Cixin Liu και ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα από την Κίνα κατά τη διάρκεια των ’60s.

Οι πληροφορίες λένε τα εξής: Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας στη δεκαετία του 1960 στην Κίνα αντηχεί στον χώρο και στον χρόνο των λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι επανενώνονται για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το 3 Body Problem (Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων) θα παίξει στο Netflix τον Ιανουάριο του 2024. Παρακολουθήστε το teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.