Secret Invasion: Δείτε μια ολόκληρη σκηνή από τη νέα σειρά της Marvel πριν την πρεμιέρα

Samuel Jackson και Cobie Smulders έχουν ένα φορτισμένο τετ-α-τετ
14 Ιουνίου 2023 15:12
Secret Invasion: Δείτε μια ολόκληρη σκηνή από τη νέα σειρά της Marvel πριν την πρεμιέρα

Η πρεμιέρα της επόμενης σειράς του MCU για το Disney Plus κοντεύει και η ώρα του "Secret Invasion" είναι προ των πυλών. H Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα ειδικό clip από την σειρά "Secret Invasion", η οποία θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο crossover γεγονός του Phase 5 του MCU και οι fans του σύμπαντος αναμένουν με αγωνία να δουν τι επιφυλάσσει η επιστροφή του Samuel L. Jackson ως Nick Fury. 

Το εν λόγω clip περιλαμβάνει μια ολόκληρη σκηνή από τη σειρά για να την απολαύσετε και να πάρετε μια γεύση από αυτή πριν την πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου. Σε αυτή ο Nick Fury συναντιέται σε ένα μπαρ κρυφά με την Mariah Hill (Cobie Smulders), με το τετ-α-τετ τους να είναι φορτισμένο και την Hill να λέει στον Fury πως "μετά το Blip δεν ήσουν ο ίδιος".

Δείτε τη σκηνή του Secret Invasion: 

Λίγα λόγια για το Secret Invasion: Ο Nick Fury ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD;

Το cast της σειράς απαρτίζεται και από τους Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben MendelsohnChristopher McDonaldDon Cheadle και Martin Freeman. Η σειρά που είναι μέρος του Phase 5 του MCU θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet και σκηνοθέτες επεισοδίων τους Thomas Bezucha και Ali Selim.

Το Marvel Studios’ Secret Invasion θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Disney Plus από τις 21 Ιουνίου.