Ο MrBeast κάνει έκκληση σε Netflix και Disney Plus για δικό του τηλεπαιχνίδι

Λέτε να απαντήσει κάποια streaming υπηρεσία στο κάλεσμά του;
07 Ιουνίου 2023 16:50
Ο MrBeast κάνει έκκληση σε Netflix και Disney Plus για δικό του τηλεπαιχνίδι

Μια από τις τρελές ιδέες του πέταξε ο MrBeast, ο οποίος θεωρείται ως ο βασιλιάς του YouTube έχοντας το κανάλι με τις περισσότερες εγγραφές, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Ο Jimmy Donaldson, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θέλησε να πάρει λίγο τη γνώμη του κοινού αλλά και να "σκουντήξει" τις μεγάλες streaming υπηρεσίες με την ιδέα του, καταφέρνοντας τη λαϊκή ρήση "με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια". 

"Θέλω να τεστάρω αυτό που κάνω στο YouTube αλλά σε μια streaming υπηρεσία και έτσι για την πλάκα να δούμε πώς θα τα πάει." έγραψε αρχικά για την ιδέα του όσο την πρότεινε στους ακόλουθούς του και συνέχισε λέγοντας: "Φανταστείτε μια σειρά 10 επεισοδίων όπου 10.000 συμμετέχοντες θα αγωνιστούν για το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των τηλεπαιχνιδιών". Όσο για το σκούντημα που έκανε, σε ακόλουθο tweet έκανε mention σε μερικές από τις μεγαλύτερες streaming υπηρεσίες του κόσμου, όπως το Netflix, το Disney Plus, το HBO/Max και το Peacock της Universal, γράφοντας "ποιος θέλει να γράψει ιστορία;"

Αρκετοί χρήστες του Twitter του απάντησαν πως θα έβλεπαν σίγουρα κάτι τέτοιο, άλλοι του πρότειναν να το κάνει μέσα από το Twitter, ενώ άλλοι θεώρησαν περιττή αυτή την κίνηση εφόσον ήδη αυτά τα βίντεο του MrBeast σημειώνουν τεράστια επιτυχία στο Twitter. Θυμηθείτε απλά το πραγματικό Squid Game που είχε διοργανώσει

Το εάν η ιδέα-πείραμα του MrBeast για το δικό του τηλεπαιχνίδι πραγματοποιηθεί σε μια μεγάλη streaming πλατφόρμα, μόνο ο καιρός θα το δείξει. 

Tags: