The Last of Us 2η Σεζόν: 'Στον αέρα' το πότε θα επιστρέψει η σειρά του HBO - Ποιος ο λόγος;

Τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά για το παράθυρο κυκλοφορίας της 2ης σεζόν
27 Μαΐου 2023 15:18
The Last of Us 2η Σεζόν: 'Στον αέρα' το πότε θα επιστρέψει η σειρά του HBO - Ποιος ο λόγος;

Διόλου ενθαρρυντικά για τους fans της σειράς The Last of Us του HBO δεν είναι τα νέα που έρχονται για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν, καθώς από τώρα το δίκτυο λέει πρακτικά να οπλιστούν με μπόλικη υπομονή. Παλιότερα η Bella Ramsey, που υποδύεται την Ellie είχε μεταφέρει μερικά επίσης άσχημα νέα για το παράθυρο κυκλοφορίας των νέων επεισοδίων, μόνο που τώρα όχι μόνο επιβεβαιώνονται αλλά επηρεάζονται περαιτέρω από την απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ. 

Τα άσχημα μαντάτα επιβεβαίωσε η επικεφαλής των δραματικών σειρών του HBO, Francesca Orsi, η οποία μιλώντας στο Deadline είπε πως το κανάλι σκόπευε να κυκλοφορήσει την 2η σεζόν του The Last of Us εντός του 2025.  Εξαιτίας, όμως, της μαζικής απεργιακής κινητοποίησης του Writers Guild of America, αυτό το πλάνο είναι πλέον εντελώς ρευστό λέγοντας ότι "υπάρχουν αμφιβολίες για το timing" του πότε θα επιστρέψει το The Last of Us αλλά και άλλες σειρές του HBO, όπως το Euphoria με την Zendaya.

Η Orsi σχολίασε επίσης πως "όλα τα στυλό είναι κάτω" τη δεδομένη χρονική στιγμή, με το σενάριο της 2ης σεζόν να σταματάει προς το παρόν το γράψιμό του, γεγονός που οδηγεί το HBO στο να επαναξιολογήσει το πρόγραμμα κυκλοφοριών του. 

"Αν και τα πάντα αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ελπίζω ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία αργά ή γρήγορα. Διαφορετικά θα πρέπει να αξιολογήσουμε ποιο είναι το τέλος του προγράμματος του 24, ποιες είναι οι εκπομπές που θα παραδοθούν για το 2025. Σε αυτό το σημείο, αυτές οι εκπομπές που θέλω να προβάλω δεν θα είναι απαραίτητα έτοιμες αν αυτή η απεργία διαρκέσει έξι με εννέα μήνες. Οπότε ναι, αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα για εμάς, αλλά νομίζω ότι θα διασχίσουμε αυτόν τον δρόμο όταν φτάσουμε σε αυτόν". είπε χαρακτηριστικά η Orsi. 

Για όσους δε γνωρίζουν, η 2η σεζόν του The Last of Us θα καλύψει ένα μέρος των γεγονότων του The Last of Us Part II, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι η ιστορία του sequel τίτλου θα επεκταθεί σε μια μελλοντική 3η σεζόν

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.