The Last of Us: Κακά μαντάτα για όσους περιμένουν τη 2η σεζόν φέρνει η Ellie της Bella Ramsey

Η σταρ της σειράς του HBO αποκάλυψε σε νέα της συνέντευξη
18 Μαρτίου 2023 10:09
The Last of Us: Κακά μαντάτα για όσους περιμένουν τη 2η σεζόν φέρνει η Ellie της Bella Ramsey

Άσχημα μαντάτα μεταφέρει Bella Ramsey, σταρ της σειράς The Last of Us, ειδικά για όσους περιμένουν τη 2η σεζόν να έρθει σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο. Η νεαρή 19χρονη ηθοποιός που υποδύεται την "τηλεοπτική Ellie" του The Last of Us μίλησε στην εκπομπή του Jonathan Ross εκτενώς για όλα και αναφέρθηκε στο πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. 

Εκεί έκανε λόγο και για το πότε περίπου αναμένεται να δούμε τη νέα σεζόν του The Last of Us και η προσδοκία είναι πως καλύτερα να κρατηθείτε και να οπλιστείτε με υπομονή. Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε στο The Jonathan Ross Show: 

Θα περάσει κάποιος καιρός. Νομίζω ότι μάλλον θα αρχίσουμε τα γυρίσματα προς τα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές της επομένης. Οπότε θα βγει πιθανότατα προς τα τέλη του 2024 ή τις αρχές του 2025. 

Αν αναλογιστούμε πως τα γυρίσματα της 1ης σεζόν χρειάστηκαν σχεδόν 9 μήνες για να ολοκληρωθούν, η 2η σεζόν θα θέλει τουλάχιστον άλλο τόσο καιρό για να ολοκληρωθεί. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη του πόσο πιο πολύπλοκη, βαθιά και σκοτεινή ιστορία έχει το Part 2 της ιστορίας. Η εκτίμηση που έδωσε η Ramsey είναι και η πιο "επίσημη" που έχουμε μέχρι τώρα για το πότε θα δούμε τη συνέχεια του ταξιδιού των Joel (Pedro Pascal) και Ellie. 

Για όσους δε γνωρίζουν, η 2η σεζόν του The Last of Us θα καλύψει ένα μέρος των γεγονότων του The Last of Us Part II, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι η ιστορία του sequel τίτλου θα επεκταθεί σε μια μελλοντική 3η σεζόν

Τις εντυπώσεις των Unboxholics για την 1η σεζόν μπορείτε να τις δείτε στο video reviewΓια να μάθετε πρώτοι όσα αναμένεται να δούμε στη 2η σεζόν και αποκάλυψαν -μέχρι τώρα- οι δημιουργοί της σειράς, πατήστε εδώ

Δείτε εδώ τα απίθανα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν όλα τα επεισόδια της 1ης σεζόν του The Last of Us. 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).