Black Mirror: Πόσα επεισόδια θα έχει η 6η σεζόν; - Εικόνες και πολλές πληροφορίες

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο
11 Μαΐου 2023 20:07
Black Mirror: Πόσα επεισόδια θα έχει η 6η σεζόν; - Εικόνες και πολλές πληροφορίες

Το Netflix μόλις αποκάλυψε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η 6η σεζόν του Black Mirror (Μαύρος Καθρεύτης), η οποία θα παίξει στην πλατφόρμα μέσα στον Ιούνιο. Το ρεπορτάζ έχει το EW, το οποίο κυκλοφόρησε παράλληλα νέο φωτογραφικό υλικό, αλλά και τους τίτλους των επεισοδίων.

Έτσι, έγινε γνωστό ότι ο 6ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς θα αποτελείται από 5 επεισόδια που θα γίνουν διαθέσιμα την ίδια ημέρα στο Netflix.

Επεισόδιο 1 – Τίτλος: Joan is Awful

Αυτή η ιστορία ακολουθεί μια γυναίκα που ανακαλύπτει ότι μία streaming πλατφόρμα κυκλοφόρησε μια δραματική σειρά με τη δική της ζωή. Σε αυτό το επεισόδιο παίζουν οι Salma Hayek, Annie Murphy, Michael Cera, Rob Delaney, Ben Barnes και Himesh Patel.

Επεισόδιο 2 – Τίτλος: Loch Henry

Αυτό το επεισόδιο ακολουθεί ένα ζευγάρι που εργάζεται σε ένα ιατρείο σε μια πόλη της Σκωτίας, αλλά κάποια συγκλονιστικά γεγονότα από το παρελθόν πρόκειται να το αναταράξει. Πρωταγωνιστούν οι Samuel Blenkin, Myha'la Herrold, Daniel Portman, John Hannah και Monica Dolan.

Επεισόδιο 3 – Τίτλος: Beyond the Sea

Αυτό το επεισόδιο λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό 1969, όπου δύο άντρες βρίσκονται σε μια αποστολή και παράλληλα παλεύουν με τις συνέπειες μια ασύλληπτης τραγωδίας. Παίζουν οι Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Auden Thornton και Rory Culkin.

Επεισόδιο 4 – Τίτλος: Mazey Day

Στο Mazey Day θα δείτε μία διάσημη γυναίκα που καταδιώκεται από τους παπαράτσι, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει κάποιες κατηγορίες ότι χτύπησε κάποιον με το αυτοκίνητό της. Στο επεισόδιο πρωταγωνιστούν οι Zazie Beetz, Clara Rugaard και Danny Ramirez.

Επεισόδιο 5 – Τίτλος: Demon 79

Αυτό το επεισόδιο διαδραματίζεται στην Αγγλία του 1979, όπου μια γυναίκα που είναι βοηθός πωλήσεων πρέπει να διαπράξει κάποιες κακές πράξεις για να αποτρέψει την καταστροφή. Θα εμφανιστούν οι Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Katherine Rose Morley και David Shields.

Ο Charlie Brooker, ο οποίος είναι ο δημιουργός της σειράς έγραψε μερικά επεισόδια στην 6η σεζόν και δήλωσε πρόσφατα ότι με αυτόν τον κύκλο θέλει να εκπλήξεις όλους τους fans, ανατρέποντας κάποιες από τις δικές του βασικές αρχές σχετικά με το τι να περιμένει κανείς από το Black Mirror. Για να το κάνει αυτό, είπε ότι πρόσθεσε κάποια νέα στοιχεία που σίγουρα δεν περιμένει να δει κανείς.

Η 6η σεζόν του Black Mirror θα παίξει μέσα στον Ιούνιο, αλλά το Netflix δεν έχει αποκαλύψει πότε ακριβώς. Δείτε το σχετικό trailer με τα επεισόδια παρακάτω.