Succession: Έρχεται με διάρκεια ταινίας το τελευταίο επεισόδιο

Ετοιμαστείτε για την τελευταία πράξη στο δράμα των Roys
04 Μαΐου 2023 01:04
Succession: Έρχεται με διάρκεια ταινίας το τελευταίο επεισόδιο

Μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη για τους fans του Succession, της πολυβραβευμένης σειράς του HBO, έκανε ο συνθέτης της, Nicholas Britell. Μιλώντας στο Variety, ο βραβευμένος με Emmy συνθέτης, προετοίμασε τους θεατές για ένα φινάλε, επικών διαστάσεων καθώς θα διαρκεί όσο μια κανονική ταινία!

"Θα είναι 90 λεπτά. Είναι ένα τεράστιο επεισόδιο, σαν μια ταινία" είπε χαρακτηριστικά ο Britell, βάζοντας φωτιά στο τι θα δουν οι fans στην τελευταία πράξη του δράματος των Roys. Έτσι το 10ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν θα σπάσει το ρεκόρ του φινάλε της 2ης σεζόν για 16 ολόκληρα λεπτά, ενώ έγινε γνωστό ότι θα το σκηνοθετήσει ο Mark Mylod.

Απομένουν τρία επεισόδια για να ολοκληρωθεί η 4η και τελευταία σεζόν του Succession, καθώς το επεισόδιο 7 με τίτλο "Tailgate Party" θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 7 Μαΐου. Το 8ο επεισόδιο με τίτλο "America Decides" θα προβληθεί στις 14 Μαΐου, το 9ο και προτελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 21 Μαΐου και τέλος, το μεγάλο φινάλε της σειράς με τίτλο "With Open Eyes" θα προβληθεί στις 28 Μαΐου. 

Αναμφίβολα όμως οι fans ακόμη δε μπορούν να χωνέψουν την ανατροπή του 3ου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν, το οποίο σημείωσε και ρεκόρ τηλεθέασης για το σόου του HBO. 

Στη σειρά που υπογράφει ο Jesse Armstrong και σκηνοθετεί ο Mark Mylod βλέπουμε τα απολαυστικά παιχνίδια εξουσίας μεταξύ του Logan Roy (Brian Cox) και των παιδιών του, που τους υποδύονται οι Jeremy Strong (Kendall Roy), Kieran Culkin (Roman Roy) και Sarah Snook (Shiv Roy).

To Succession έχει γίνει μια από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες σειρές του HBO, έχοντας 13 βραβεία Emmy στο τσεπάκι του συμπεριλαμβανομένου της Καλύτερης Δραματικής σειράς για τη 2η και 3η σεζόν διαδοχικά. 

Να αναφέρουμε επίσης, ότι το HBO δεν σχεδιάζει καμία συνέχεια του Succession μέσω κάποια spinoff σειράς και έτσι το φινάλε του θα είναι πέρα για πέρα οριστικό. 

Σύμφωνα με τη σύνοψη της 4ης σεζόν: 

Στην 4η σεζόν, η πώληση του ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco στον οραματιστή του τεχνολογικού κλάδου Lukas Matsson πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Η προοπτική αυτής της συνταρακτικής πώλησης προκαλεί υπαρξιακές ανησυχίες και οικογενειακές διαιρέσεις μεταξύ των Roys, καθώς αναμένουν πώς θα είναι η ζωή τους όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ακολουθεί ένας αγώνας για την εξουσία, καθώς η οικογένεια ζυγίζει ένα μέλλον όπου το κοινωνικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σημαντικά.

Στο cast του 4ου κύκλου συμπεριλαμβάνονται οι: Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe, Jóhannes Haukur Jóhannesson  και Jeannie Berlin

Tags: