Welcome to Derry: Παράθυρο κυκλοφορίας για την prequel σειρά του IT

Θα “στριμάρει” στο Max
13 Απριλίου 2023 10:53
Welcome to Derry: Παράθυρο κυκλοφορίας για την prequel σειρά του IT

Η Warner Bros. Discovery αποκάλυψε το παράθυρο κυκλοφορίας του Welcome to Derry, το οποίο θα παίξει αποκλειστικά μέσα από την streaming πλατφόρμα Max (ή αλλιώς HBO Max). Το σόου που θα λειτουργεί ως prequel στις IT ταινίες πρόκειται να σας εξιστορήσει μια ιστορία για την προέλευση του εμβληματικού κλόουν που δημιούργησε ο Stephen King.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μέσα από τα επίσημα social media του HBO Max και φαίνεται ότι θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, καθώς θα παίξει κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς.

Δείτε το post του HBO Max:

Welcome to Derry. Οι Taylour Paige, Jovan Adepo, James Remar και Chris Chalk βρίσκονται στο cast της πρωτότυπης σειράς του Max που λειτουργεί ως prequel στις IT ταινίες. Έρχεται το 2024 στο Max.

Το σόου θα λαμβάνει χώρα στα ‘60s πριν από τα γεγονότα του It του 2017 που βασίζεται φυσικά στο μυθιστόρημα του θρυλικού Stephen King. Επίσης, θα δείτε πώς δημιουργήθηκε ο εμβληματικός κλόουν που έχει στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Bill Skarsgård, ο οποίος υποδυόταν τον εμβληματικό Pennywise στις ταινίες It και It: Chapter 2 δε θα βρίσκεται στην τηλεοπτική σειρά. Μάλιστα, είχε δώσει και τις δικές του συμβουλές στον νέο ηθοποιό που θα αναλάβει το ρόλο.

Θα δούμε τι θα βρουν και τι θα κάνουν. Δεν δουλεύω αυτή τη στιγμή σε αυτό το project. Αν κάποιος άλλος καταφέρει να παίξει τον Pennywise, η συμβουλή μου είναι να τον κάνει δικό του. Να διασκεδάσει με αυτόν. Αυτό που έβρισκα ευχάριστο σε αυτόν τον χαρακτήρα ήταν πόσο απίστευτα αφηρημένος ήταν.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος ηθοποιός θα παίξει το ρόλο του εμβληματικού κλόουν, αλλά οι Andy Muschietti, Barbara Muschietti και Jason Fuchs θα βρίσκονται στην παραγωγή, με τον πρώτο να σκηνοθετεί και κάποια επεισόδια. Showrunners θα είναι οι Jason Fuchs (Wonder Woman, Ice Age: Continental Drift) και Brad Caleb Kane (Fringe).

Στον μύθο του It, το κακό που παίρνει τη μορφή του Pennywise εμφανίζεται κάθε 27 χρόνια και σπέρνει τον τρόμο στους κατοίκους του Derry, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά μπορεί να επιστρέφει στον τελευταίο «κύκλο» που συνέβη το 1962. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, θα δείτε και το χαμό που είχε γίνει στο “Black Spot” από μία οργάνωση, που αναφέρθηκε και στις πρόσφατες ταινίες.

Το Welcome to Derry θα παίξει το 2024 μέσα από το Max.