ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται η σειρά του “It” με τον Pennywise στο HBO Max

Το HBO έδωσε το “OK” του!
23 Φεβρουαρίου 2023 22:37
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται η σειρά του “It” με τον Pennywise στο HBO Max

Ξέρουμε εδώ και καιρό ότι ετοιμάζεται μία prequel σειρά βασισμένη στο It (Το Αυτό) που θα επικεντρώνεται στον Pennywise. Τώρα, φαίνεται πως τα νέα για το σόου είναι ευχάριστα, καθώς όπως μεταφέρει το THR, το HBO Max έδωσε το πράσινο φως και θα παίξει στην πλατφόρμα του.

Με τίτλο Welcome to Derry, η σειρά θα λειτουργεί ως prequel των ταινιών και θέλει να σας διηγηθεί τα γεγονότα πολλά χρόνια πριν και πιο συγκεκριμένα τη δεκαετία του ’60. Στην ουσία, το HBO Max έδωσε το “OK” του για να δείτε μια ολοκληρωμένη σειρά με πολλά επεισόδια, με τον Andy Muschietti (It, It: Chapter Two) να κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα.

Το σόου θα λαμβάνει χώρα στα ‘60s πριν από τα γεγονότα του It του 2017 που βασίζεται φυσικά στο μυθιστόρημα του θρυλικού Stephen King. Επίσης, θα δείτε πώς δημιουργήθηκε ο εμβληματικός κλόουν που έχει στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στον μύθο του It, το κακό που παίρνει τη μορφή του Pennywise εμφανίζεται κάθε 27 χρόνια και σπέρνει τον τρόμο στους κατοίκους του Derry, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά μπορεί να επιστρέφει στον τελευταίο «κύκλο» που συνέβη το 1962. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό σημαίνει πως θα δούμε και το χαμό που είχε γίνει στο “Black Spot” από μία ρατσιστική οργάνωση, που αναφέρθηκε και στις πρόσφατες ταινίες.