Welcome to Derry: Τεράστια καθυστέρηση για την prequel σειρά του It

Δε θα παίξει τελικά το 2024
02 Νοεμβρίου 2023 21:01
Welcome to Derry: Τεράστια καθυστέρηση για την prequel σειρά του It

Το HBO έχει μια δυσάρεστη είδηση για τους λάτρεις του It, καθώς ανακοίνωσε ότι η prequel σειρά που ετοιμάζει τελικά δεν πρόκειται να καταφθάσει μέσα στο 2024. Ο λόγος γίνεται για το Welcome to Derry, το οποίο γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμα μέχρι να φτάσει στους δέκτες σας.

Αρχικά, το Welcome to Derry ήταν να παίξει κάποια στιγμή μέσα στο 2024, αλλά λόγω των απεργιών στην Αμερική θα πρέπει να πάει πίσω η σειρά. Πλέον, το project αναμένεται να καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025, με το HBO να μη ανακοινώνει καν κάποιο συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας.

Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα ο CEO των HBO και Max, Casey Bloys, ο οποίος δήλωσε ότι το Welcome to Derry που ήταν να καταφθάσει κατά την περίοδο του Halloween του 2024, θα παίξει τελικά μέσα στο 2025.

Οι Taylour Paige, Jovan Adepo, James Remar και Chris Chalk βρίσκονται στο cast της πρωτότυπης σειράς του Max που λειτουργεί ως prequel στις IT ταινίες. Το σόου θα λαμβάνει χώρα στα ‘60s πριν από τα γεγονότα του It του 2017 που βασίζεται φυσικά στο μυθιστόρημα του θρυλικού Stephen King. Επίσης, θα δείτε πώς δημιουργήθηκε ο εμβληματικός κλόουν που έχει στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Bill Skarsgård, ο οποίος υποδυόταν τον εμβληματικό Pennywise στις ταινίες It και It: Chapter 2 δε θα βρίσκεται στην τηλεοπτική σειρά. Μάλιστα, είχε δώσει και τις δικές του συμβουλές στον νέο ηθοποιό που θα αναλάβει το ρόλο.

Θα δούμε τι θα βρουν και τι θα κάνουν. Δεν δουλεύω αυτή τη στιγμή σε αυτό το project. Αν κάποιος άλλος καταφέρει να παίξει τον Pennywise, η συμβουλή μου είναι να τον κάνει δικό του. Να διασκεδάσει με αυτόν. Αυτό που έβρισκα ευχάριστο σε αυτόν τον χαρακτήρα ήταν πόσο απίστευτα αφηρημένος ήταν.

Οι Andy Muschietti, Barbara Muschietti και Jason Fuchs θα βρίσκονται στην παραγωγή, με τον πρώτο να σκηνοθετεί και κάποια επεισόδια. Showrunners θα είναι οι Jason Fuchs (Wonder Woman, Ice Age: Continental Drift) και Brad Caleb Kane (Fringe).

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.