Welcome to Derry: Αυτό είναι το cast της prequel σειράς του It

Το σόου θα παίξει μέσα από τη “συχνότητα” του HBO Max
06 Απριλίου 2023 21:43
Welcome to Derry: Αυτό είναι το cast της prequel σειράς του It

Στη δημοσιότητα ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν το Welcome to Derry, την prequel τηλεοπτική σειρά των It ταινιών. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ρεπορτάζ του Deadline μάθαμε το κεντρικό cast του σόου και είναι όλοι γνωστοί από πολλά και διαφορετικά projects.

Το πρώτο πρόσωπο που ανακοινώθηκε για τη σειρά είναι η Taylour Paige, την οποία είδατε το 2008 στο High School Musical 3: Senior Year και στο White Boy Rick, ενώ ο δεύτερος ηθοποιός είναι ο Jovan Adepo που έπαιξε στο Babylon το 2022. Συνεχίζοντας, ο Chris Chalk των When They See Us, Perry Mason και 12 Years a Slave θα εμπλουτίσει το cast του Welcome To Derry, καθώς και ο James Remar που έπαιζε τον Harry Morgan στο Dexter.

Το σόου θα λαμβάνει χώρα στα ‘60s πριν από τα γεγονότα του It του 2017 που βασίζεται φυσικά στο μυθιστόρημα του θρυλικού Stephen King. Επίσης, θα δείτε πώς δημιουργήθηκε ο εμβληματικός κλόουν που έχει στοιχειώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται η σειρά του “It” με τον Pennywise στο HBO Max

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Bill Skarsgård, ο οποίος υποδυόταν τον εμβληματικό Pennywise στις ταινίες It και It: Chapter 2 δε θα βρίσκεται στην τηλεοπτική σειρά. Μάλιστα, είχε δώσει και τις δικές του συμβουλές στον νέο ηθοποιό που θα αναλάβει το ρόλο.

Θα δούμε τι θα βρουν και τι θα κάνουν. Δεν δουλεύω αυτή τη στιγμή σε αυτό το project. Αν κάποιος άλλος καταφέρει να παίξει τον Pennywise, η συμβουλή μου είναι να τον κάνει δικό του. Να διασκεδάσει με αυτόν. Αυτό που έβρισκα ευχάριστο σε αυτόν τον χαρακτήρα ήταν πόσο απίστευτα αφηρημένος ήταν.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος ηθοποιός θα παίξει το ρόλο του εμβληματικού κλόουν, αλλά οι Andy Muschietti, Barbara Muschietti και Jason Fuchs θα βρίσκονται στην παραγωγή, με τον πρώτο να σκηνοθετεί και κάποια επεισόδια. Showrunners θα είναι οι Jason Fuchs (Wonder Woman, Ice Age: Continental Drift) και Brad Caleb Kane (Fringe).

Στον μύθο του It, το κακό που παίρνει τη μορφή του Pennywise εμφανίζεται κάθε 27 χρόνια και σπέρνει τον τρόμο στους κατοίκους του Derry, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά μπορεί να επιστρέφει στον τελευταίο «κύκλο» που συνέβη το 1962. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, θα δείτε και το χαμό που είχε γίνει στο “Black Spot” από μία οργάνωση, που αναφέρθηκε και στις πρόσφατες ταινίες.

Το Welcome to Derry θα παίξει μέσα από το HBO Max.