House of the Dragon 2η σεζόν: Οι ηθοποιοί πάτησαν στο King's Landing (ΦΩΤΟ)

Το HBO ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν σήμερα τα γυρίσματα του 2ου κύκλου
11 Απριλίου 2023 18:41
House of the Dragon 2η σεζόν: Οι ηθοποιοί πάτησαν στο King's Landing (ΦΩΤΟ)

Μια ευχάριστη ανακοίνωση επιφύλασσε το HBO για τους fans του Game of Thrones και ιδιαίτερα του House of The Dragon, του οποίου αναμένεται η 2η σεζόν κουβαλώντας στις πλάτες της το τεράστιο hype από την άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν του. 

"Ήρθε η ώρα της επιστροφής στο King's Landing" γράφει το HBΟ μέσα από τα social media του και έτσι σηματοδοτεί το ξεκίνημα των γυρισμάτων της 2ης σεζόν του House of The Dragon. Την ανακοίνωση συνοδεύει μια φωτογραφία του πελώριου Iron Throne μέσα από το πλατό του παλατιού του King's Landing. Αν και πολλές πληροφορίες για το που θα κατευθυνθεί η 2η σεζόν δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, το cast και το συνεργείο της υπερπαραγωγής του HBO έχει πατήσει για τα καλά στο Westeros ξανά. Δείτε το χαρακτηριστικό tweet του HBO παρακάτω: 

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι το HBΟ έχει στα σκαριά μια νέα spinoff σειρά του Game of Thrones, η οποία θα είναι prequel του House of the Dragon

Μάθαμε επίσης ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν. Επίσης οι συντελεστές του HBO και της σειράς οραματίζονταν εξ αρχής μια ιστορία που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις σεζόν. Λόγω αυτού, ο showrunner Ryan Condal μαζί με τον δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό, George R.R. Martin, έχουν σχεδιάσει από πριν την 3η σεζόν του House of the Dragon, η οποία μάλιστα έχει πάρει το "πράσινο φως" από το HBO.

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Πότε αναμένεται η 2η σεζόν του House of the Dragon; 

Το Deadline μεταδίδει ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στον Απρίλιο του 2023. Επομένως δύσκολα να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2023 και επιβεβαιωμένα πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει στο HBO το καλοκαίρι του 2024. Πρόκειται για μια ημερομηνία που και ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, είχε επιβεβαιώσει σε παλιότερη συνέντευξή του.