Star Wars: “Κλείδωσε“ το οριστικό φινάλε της animated σειράς “The Bad Batch“

H 3η σεζόν της σειράς θα είναι και η τελευταία της στο Disney Plus
10 Απριλίου 2023 21:40
Star Wars: “Κλείδωσε“ το οριστικό φινάλε της animated σειράς “The Bad Batch“

Στην τελευταία μέρα του Star Wars Celebration 2023 που διεξάγεται στο Λονδίνο είχαμε μερικές ακόμη ανακοινώσεις από πλευράς Lucasfilm, που αφορά μια εκ των animated σειρών του σύμπαντος. 

Ο λόγος για το Star Wars: The Bad Βatch το οποίο έγινε γνωστό ότι θα συνεχιστεί για 3η σεζόν στο Disney Plus, η οποία όμως θα είναι και η τελευταία του. Μάλιστα, η τελευταία περιπέτεια της Clone Force 99 θα προβληθεί εντός του 2024 στο Disney+, αν και ακόμη δεν μάθαμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει στις οθόνες μας. 

Η τελευταία περιπέτεια των κλώνων του "Bad Batch" όπως αλλιώς ονομάζεται η Clone Force 99, θα λάβει χώρα μετά το φινάλε της 2ης σεζόν, στο οποίο θρήνησε το χαμό ενός εκ των μελών της και την απαγωγή του Omega.  

Όσο για τις ανακοινώσεις στο κομμάτι των Star Wars σειρών, μάθαμε περισσότερα για το The Acolyte, την πρώτη prequel σειρά του σύμπαντος που θα λαμβάνει χώρα στην περίοδο του High Republic. Επίσης, το πολυαναμενόμενο "Ahsoka" με την Rosario Dawson αποκαλύφθηκε πλήρως με ένα επικό trailer, καθώς θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2023, ενώ μάθαμε στα σίγουρα ότι η 2η σεζόν του ANDOR θα έρθει τον Αύγουστο του 2024.