Andor Season 2: Μάθαμε πότε επιστρέφει η Star Wars σειρά με τον Diego Luna

Επιβεβαίωση στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2023
07 Απριλίου 2023 23:50
Andor Season 2: Μάθαμε πότε επιστρέφει η Star Wars σειρά με τον Diego Luna

Το Star Wars Celebration 2023 άνοιξε με ένα σωρό μεγάλες ανακοινώσεις για το μέλλον των ταινιών του Star Wars, αλλά αυτό που θα δούμε πιο σύντομα είναι το τηλεοπτικό κομμάτι του. Για αυτό και μάθαμε μερικές νέες πληροφορίες για τη 2η σεζόν του "ANDOR" με τον Diego Luna

Συγκεκριμένα επιβεβαιώθηκε από τον Tony Gilroy, δημιουργό και σεναριογράφο της σειράς, πως το Andor θα επιστρέψει στη συχνότητα του Disney+ για τη 2η σεζόν τον Αύγουστο του 2024. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Gilroy: "Ξεκινήσαμε τα γυρίσματα τον Νοέμβριο του 2022. Είμαστε περίπου στα μισά του δρόμου. Θα γυρίσουμε μέχρι τον Αύγουστο του 2023. Είμαστε εντός του ακριβούς χρονοδιαγράμματος. Τελειώνουμε τον Αύγουστο, περνάμε άλλον έναν χρόνο στο post. Υποθέτω ότι θα βγούμε τον επόμενο Αύγουστο".

Ανάμεσα στις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν έγινε γνωστό ότι κάθε τριπλέτα επεισοδίων θα προχωράει την ιστορία κατά ένα χρόνο. Έτσι θα φτάσουμε όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ο Tony Gilroy, μια ανάσα πριν την εναρκτήρια σκηνή του Rogue One: A Star Wars Story να ολοκληρώσει έτσι η ιστορία του Cassian Andor τον κύκλο της. 

Πήραμε επίσης μια γεύση από τη στολή και την εμφάνιση του Cassian Andor από τη 2η σεζόν, όπως θα δείτε παρακάτω. 

 Σκηνοθέτες των νέων επεισοδίων θα είναι οι Toby Haynes, Susanna White και Benjamin Caron. Παράλληλα, εκτός του Luna που γνωρίζουμε ότι θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του από το "Rogue One", τον κατάσκοπο Cassian Andor, το καστ θα πλαισιώσουν επίσης οι Stellan Skarsgard (Dune), Adria Arjona (Morbius), Fiona Shaw (Killing Eve), Denise Gough (Monday, Flux Gourmet), Kyle Soller (Poldark), και Robert Emms (Chernobyl). Τέλος, την επιστροφή τους από τους ρόλους τους στο Rogue One θα κάνουν επίσης και οι Forest Whitaker (Saw Gerrera) και Ben Mendelsohn (Orson Krennic).

Η 2η σεζόν του ANDOR θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2024 με 12 νέα επεισόδια.