Μια γνωστή ακυρωμένη σειρά του HBO Max βρήκε νέο σπίτι

Κόπηκε μετά τη 2η σεζόν της
10 Απριλίου 2023 13:36
Μια γνωστή ακυρωμένη σειρά του HBO Max βρήκε νέο σπίτι

Τον περασμένο Ιούνιο είχε γίνει γνωστό ότι μια σειρά του HBO Max κόβεται πρόωρα μετά τη 2η σεζόν της. Ο λόγος γίνεται για το Raised By Wolves, το οποίο δεν είχε καταφέρει να πάρει το “πράσινο φως” και συνάμα είχε αφαιρεθεί από τον κατάλογο της streaming υπηρεσίας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ένα γνωστό δίκτυο αγόρασε τα δικαιώματα και η σειρά θα παίζει και πάλι μέσα από αυτό. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Bloody Disgusting, το Raised By Wolves θα προβάλλεται πλέον μέσα από το The Roku Channel, μαζί με το Westworld.

Να σημειωθεί, όμως, ότι δε γνωρίζουμε εάν το Roku πρόκειται να ανανεώσει τη σειρά ή αν φέρει την πολυπόθητη 3η σεζόν. Το συγκεκριμένο κανάλι αγόρασε από την Warner Bros. Discovery μερικά τηλεοπτικά προγράμματα, και ανάμεσά τους βρίσκεται και το Raised By Wolves.

Το Raised by Wolves του Ridley Scott ακυρώνεται μετά από 2 σεζόν

Εκτός από τα προγράμματα της Warner Bros. το The Roku Channel προσφέρει πάνω από 350 κανάλια και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε web browser, iOS και Android συσκευές, Samsung τηλεοράσεις και μέσα από το Amazon Fire TV.

Το Raised By Wolves προοριζόταν αρχικά για το τηλεοπτικό δίκτυο TNT το 2018, αλλά κατέληξε στο HBO Max τον Σεπτέμβριο του 2020. Η ιστορία του ακολουθεί δύο ανδροειδή που έχουν αναλάβει να μεγαλώσουν ανθρώπινα παιδιά σε έναν μυστηριώδη παρθένο πλανήτη. Καθώς η αναπτυσσόμενη αποικία των ανθρώπων απειλείται να διαλυθεί από θρησκευτικές διαφορές, τα ανδροειδή μαθαίνουν ότι ο έλεγχος των πεποιθήσεων των ανθρώπων είναι ένα ύπουλο και δύσκολο έργο.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα δημιούργημα του Aaron Guzikowski (γνωστός για τη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας Prisoners του Denis Villeneuve), σε συνεργασία με τον πολύπειρο Ridley Scott, ο οποίος μάλιστα σκηνοθέτησε και μερικά από τα επεισόδια.

Προς το παρόν, λοιπόν, δε γνωρίζουμε εάν το Raised by Wolves θα ανανεωθεί για 3η σεζόν, αλλά το καλό νέο είναι ότι μπορούν πλέον να το απολαύσουν όσοι θέλουν μέσα από το Roku, καθώς είχε βγει τελείως από τον κατάλογο του HBO Max.