Keanu Reeves: Στη νέα του ταινία θα παίξει έναν ταλαιπωρημένο Χολιγουντιανό σταρ

Από τα πιστολίδια του John Wick σε κάτι πιο ανάλαφρο για τον 58χρονο αστέρα
06 Απριλίου 2023 01:01
Keanu Reeves: Στη νέα του ταινία θα παίξει έναν ταλαιπωρημένο Χολιγουντιανό σταρ

Από την τεράστια εμπορική -και όχι μόνο- επιτυχία του John Wick: Chapter 4, ο Keanu Reeves θα χαμηλώσει στροφές αισθητά και θα κάνει κάτι πιο ανάλαφρο, αφού μάθαμε ότι θα παίξει σε μια επερχόμενη κωμική ταινία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Outcome", μια μαύρη κωμωδία σε σκηνοθεσία Jonah Hill, ο οποίος τελευταία έχει φιλοδοξίες πίσω από τις κάμερες, θέλοντας να χτίσει περισσότερο το ρεζουμέ του σε αυτόν τον τομέα. Ο Hill θα συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία που υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Reeves, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Apple Original Films και θα προβληθεί μέσα από το Apple TV+

Στο Outcome ο Reeves θα υποδυθεί τον "Reef" έναν ταλαιπωρημένο και διαλυμένο Χολιγουντιανό σταρ, ο οποίος θα πρέπει να βουτήξει στα σκοτεινά σημεία του παρελθόντος του, με σκοπό να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να επανορθώσει για τα λάθη του, καθώς εκβιάζουν με ένα μυστηριώδες βίντεο κλιπ.

Αυτή είναι η τρίτη συνολικά απόπειρα για να σκηνοθετήσει ο Hill, ο οποίος γνώρισε καλή αποδοχή με το εφηβικό δράμα με τίτλο "Mid90s" (2018) και έπειτα με το ντοκιμαντέρ "Stutz" (2022) όπου έθιξε διάφορα θέματα ψυχικής υγείας. 

Όσο για τον Keanu Reeves, ο "Baba Yaga" απολαμβάνει τις δάφνες και τις απολαβές που του φέρνει ο ρόλος του John Wick και η καριέρα του αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο ζενίθ της, όσον αφορά τις μετοχές της. 

Αρκεί να αναφέρουμε ότι το John Wick Chapter 4 έχει ξεπεράσει τα $250 εκατομμύρια παγκοσμίως, μετά από δύο εβδομάδες στις αίθουσες. 

Tags: