Maestro Σεζόν 2: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στους Παξούς - Δείτε εικόνες

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από λογαριασμούς δύο ηθοποιών
05 Απριλίου 2023 15:36
Maestro Σεζόν 2: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στους Παξούς - Δείτε εικόνες

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Maestro ξεκίνησαν πριν από λίγες ώρες στους Παξούς και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες που ανεβάζουν την αναμονή της συνέχειας στα ύψη.

Πιο συγκεκριμένα, δυο ηθοποιοί της σειράς ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram φωτογραφίες πίσω από τα παρασκήνια του νέου και τελευταίου κύκλου.

Το πρώτο post από τους Παξούς ανέβηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Χάρις Αλεξίου, η οποία βρίσκεται πίσω από τις κάμερες γράφοντας στη λεζάντα τα εξής: Πρώτη μέρα γυρίσματος Maestro.

Η 2η εικόνα έρχεται από τον Γιώργο Μπένο, ο οποίος κρατάει την κλακέτα του σκηνοθέτη που γράφει πάνω “Maestro in Blue S2”, με τη λεζάντα να αναφέρει 3,2,1….action. Καλή μας αρχή!

Maestro: Διαπρέπει στο διεθνές Top 10 η πρώτη ελληνική σειρά του Netflix. Μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Όσον αφορά το φινάλε της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε πρόσφατα: "Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει."

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.