Milky Way: Δείτε το πρώτο trailer από τη νέα ελληνική σειρά που θέλει το Netflix

Η νέα μίνι σειρά του Βασίλη Κεκάτου θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του “Maestro“
23 Φεβρουαρίου 2023 14:12
Milky Way: Δείτε το πρώτο trailer από τη νέα ελληνική σειρά που θέλει το Netflix

Με την υπογραφή του βραβευμένου στο Φεστιβάλ Καννών, Βασίλη Κεκάτου, έρχεται το "Milky Way" η νέα μίνι σειρά του Mega, που θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και να βάλει πλώρη για διεθνή κυκλοφορία. 

Έχει άλλωστε όλες τις περγαμηνές για να το κάνει καθώς εκτός από την υψηλής αισθητικής παραγωγή, ο Βασίλης Κεκάτος βάζει την υπογραφή του όντας ο μόνος Έλληνας δημιουργός που έχει κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα Ταινίας Μικρού Μήκους και το Queer Palm στα βραβεία Καννών το 2019 για την ταινία "The Distance Between Us and the Sky" ("Η απόσταση ανάμεσα σε εμάς και τον ουρανό")

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε μέσα από το Deadline και αποκαλύπτει το παράθυρο κυκλοφορίας αλλά και μια πρώτη ματιά στη νεανική δραματική σειρά, η οποία θα περιλαμβάνει και ένα all-star cast Ελλήνων ηθοποιών. "Σχεδόν κανένας δε φεύγει από τον μικρό, ιδιωτικό γαλαξία μας. Και όσοι καταφέρνουν να φύγουν δεν επιστρέφουν ποτέ" ακούγεται στην αφήγηση του trailer. 

Δείτε το πρώτο trailer του Milky Way: 

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε ακουστεί ότι το Netflix έχει στο στόχαστρό του το Milky Way ως την επόμενη ελληνική σειρά που θα φέρει στον κατάλογό του. 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Milky Way; 

Η νέα μίνι σειρά θα προβληθεί τον Οκτώβριο του 2023 από τη συχνότητα του Mega.

Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Foss Productions, που υπέγραψε την επιτυχία του "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η οποία αποτέλεσε την πρώτη ελληνική σειρά που φιλοξενείται στο Netflix. Στις 17 Μαρτίου αναμένεται να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της στον κατάλογο του Netflix. 

Λίγα λόγια για το Milky Way

Τα γυρίσματα της νέας αυτής μίνι σειράς 8 επεισοδίων ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο σε τοποθεσίες της Βόρειας Ελλάδας όπως στην Ξάνθη, τον Έβρο και τη Φολόη, αλλά στην Πελοπόννησο. 

Η πλοκή του Milky Way θα διηγηθεί την ιστορία μιας 17χρονης κοπέλας με μεγάλα όνειρα, που διαλύονται όταν μένει έγκυος. Τα πάντα στη ζωή της αλλάζουν άρδην και εκείνη ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, προσπαθώντας να βρει το δικό της δρόμο, πέρα από το σωστό και το ηθικό που προσπαθεί να της επιβάλει ο περίγυρός της. 

Στο Milky Way πρωταγωνιστούν οι Κόριννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Συμπεριλαμβάνονται επίσης δυνατά guests όπως αυτό της τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα μαζί με ονόματα όπως οι: Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Άλκηστις Πουλοπούλου.