Μετά το Maestro: Αυτή είναι η επόμενη ελληνική σειρά που μάλλον πάει Netflix

Οι ψίθυροι ήδη υπάρχουν και πάλι θα έχει υπογραφή του Mega
02 Ιανουαρίου 2023 19:33
Μετά το Maestro: Αυτή είναι η επόμενη ελληνική σειρά που μάλλον πάει Netflix

Την ώρα που το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σαρώνει στο ελληνικό Netflix και ετοιμάζεται πολύ σύντομα για τη διάθεσή του στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, ακούγονται ψίθυροι για τον...διάδοχό του. Αναφερόμαστε στην επόμενη ελληνική σειρά που θα πάει στο Netflix, η οποία θα έχει επίσης την υπογραφή του MEGA και της Foss Productions, η οποία ανέλαβε την παραγωγή του "Maestro". 

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το typologies.gr, η επόμενη σειρά που το Netflix κοιτάζει να φέρει στην πλατφόρμα του είναι το "Milky Way" του Βασίλη Κεκάτου, βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη του μικρού μήκους φιλμ "Η απόσταση ανάμεσα σε εμάς και τον ουρανό" (The Distance Between Us and the Sky). Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι το Netflix φλερτάρει με την απόκτηση της νέας μίνι σειράς του Mega, αμέσως μετά την τηλεοπτική του προβολή, όπως δηλαδή έγινε ακριβώς και με τον "Maestro" του Παπακαλιάτη. 

Το Milky Way θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Mega για το δεύτερο μισό αυτή της σεζόν, επομένως θα κάνει πρεμιέρα εντός του πρώτου μισού του 2023

Λίγα λόγια για το Milky Way

Τα γυρίσματα της νέας αυτής μίνι σειράς 8 επεισοδίων ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο. σε τοποθεσίες της Βόρειας Ελλάδας όπως στην Ξάνθη, τον Έβρο και τη Φολόη, αλλά στην Πελοπόννησο. 

Η πλοκή του Milky Way θα διηγηθεί την ιστορία μιας 17χρονης κοπέλας με μεγάλα όνειρα, που διαλύονται όταν μένει έγκυος. Τα πάντα στη ζωή της αλλάζουν άρδην και εκείνη ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, προσπαθώντας να βρει το δικό της δρόμο, πέρα από το σωστό και το ηθικό που προσπαθεί να της επιβάλει ο περίγυρός της. 

Μέσα από το Instagram του ο 30χρονος σκηνοθέτης είχε δώσει μια κλεφτή ματιά μέσα από μερικές φωτογραφίες από το πλατό του Milky Way.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vasilis Kekatos (@vasilis_kekatos)

 

Στο Milky Way πρωταγωνιστούν οι Κόριννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Συμπεριλαμβάνονται επίσης δυνατά guests όπως αυτό της τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα μαζί με ονόματα όπως οι: Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Άλκηστις Πουλοπούλου.