The Last of Us: Μάθαμε την αμοιβή του Pedro Pascal ως Joel στη σειρά του HBO

Μετά το The Mandalorian το κασέ του έχει ανέβει
17 Φεβρουαρίου 2023 08:48
The Last of Us: Μάθαμε την αμοιβή του Pedro Pascal ως Joel στη σειρά του HBO

Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Pedro Pascal είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή έχοντας παίξει κυρίως τηλεοπτικούς ρόλους σε σειρές όπως Narcos, Game of Thrones και το The Mandalorian. Τώρα κάνει πάλι θραύση ως Joel στην τηλεοπτική διασκευή του The Last of Us, που θα λέγαμε ότι είναι αυτή τη στιγμή η πιο δημοφιλής σειρά στον κόσμο. 

Είναι λογικό πως μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία και παρά τα 47 του χρόνια, να έχει ανέβει το κασέ και οι μετοχές του. Το Variety αποκαλύπτει σε άρθρο του τις απολαβές των ηθοποιών στις streaming σειρές, οι οποίες είναι υψηλές, καθώς κάθε πλατφόρμα θέλει να κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον του κόσμου σε μια αγορά τόσο κορεσμένη και τα μεγάλα ονόματα αποτελούν ένα εγγυητικό μέσο. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Pascal είναι ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους ηθοποιούς εκεί έξω, καθώς λαμβάνει για κάθε επεισόδιο του The Last of Us στο HBO περί τα $600.000/επεισόδιο, που σημαίνει ότι συνολικά αμείφθηκε με $6 εκατομμύρια για αυτόν τον ρόλο

Για παράδειγμα, η βραβευμένη με Όσκαρ, Kate Winslet, κατάφερε να εξασφαλίσει μισθό περί τα $650.000 ανά επεισόδιο για το "The Mare of Easttown", ενώ αποκαλύπτονται και οι υψηλότερα αμειβόμενοι όπως ο Jeff Bridges για το The Old Man με $1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο και ο Chris Pratt με $1.4 εκατ./επεισόδιο για το The Terminal List της Amazon. 

Με κάθε επεισόδιο το The Last of Us αυξάνει συνεχώς την τηλεθέασή του όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf, The Last of Us game), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game), Ashley Johnson (Blindspot, The Last of Us game), Lamar Johnson (Your Honor), Melanie Lynskey (Yellowjackets), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Ήδη έχει ανακοινωθεί η συνέχεια του The Last of Us για τη 2η σεζόν, η οποία θα καλύψει μέρος των γεγονότων του The Last of Us Part II. 

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων για την 1η σεζόν είναι οι Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

Επίσης, το The Last of Us κατάφερε να σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO, πετυχαίνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς μετά το House of the Dragon.