Rihanna: Το σόου της στο Super Bowl προκάλεσε πανικό και αποθεώθηκε στα social media (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια στη σκηνή και αποκάλυψε έναν guest επί σκηνής
13 Φεβρουαρίου 2023 11:32
Rihanna: Το σόου της στο Super Bowl προκάλεσε πανικό και αποθεώθηκε στα social media (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Rihanna χάρισε ένα απίθανο σόου ημιχρόνου στο πλαίσιο του Super Bowl 2023 που θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους, ενώ δεν μπορούσε να μην αποθεωθεί για την εμφάνισή της στα social media.

Ένας από τους λόγους είναι η μεγαλειώδης επιστροφή της στη σκηνή μετά από 5 χρόνια απουσίας, αλλά και η αποκάλυψη του guest στο δικό της σόου. Βλέπετε η παράδοση θέλει αυτά τα σόου να έχουν guests κι άλλους μουσικούς και καλλιτέχνες μεγάλου βεληνεκούς, μιας και η Ριάνα είχε αφήσει να εννοηθεί πως "σκέφτεται να φέρει κάποιον μαζί της".

Προς έκπληξη των εκατομμυρίων τηλεθεατών που παρακολουθούσαν το σόου, ο guest δεν ήταν άλλος από το δεύτερο παιδί που περιμένει.

Η Ριάνα χάιδεψε την φουσκωμένοι κοιλίτσα της στη διάρκεια του σόου και προκάλεσε πανικό στα social media, ενώ λίγες ώρες μετά οι εκπρόσωποί της επιβεβαίωσαν την είδηση. Όλο το σόου έλαβε χώρα πάνω σε πλατφόρμες που κρέμονταν στον αέρα, με ένα πλήθος χορευτών ντυμένων στα λευκά και με τη Ριάνα επίσης να "αιωρείται" καθόλη τη διάρκεια, ενώ φορούσε μια εμβληματική κόκκινη φόρμα που τραβούσε τα βλέμματα. 

Το σόου της ξεκίνησε με μια ερμηνεία του "B**ch Better Have My Money", πράγμα ειρωνικό αφού δεν πληρώθηκε για την εμφάνισή της. Συνεχίστηκε με το "Where Have You Been", το "Wild Thoughts", το πασίγνωστο hit της "Umbrella" και έκλεισε εντυπωσιακά με το "Diamonds", ξεσηκώνοντας τους 75.000 (και πλέον) θεατές στο γήπεδο και τους εκατομμύρια θεατές που το παρακολουθούσαν. 

Δείτε το εντυπωσιακό σόου ημιχρόνου του Super Bowl LVII με τη Ριάνα: 

Αυτά είναι τα τραγούδια που ερμήνευσε στο 13 λεπτών σόου της: 

  1. Only Girl in the World"
  2. "We Found Love"
  3. "Rude Boy"
  4. "Work"
  5. "Wild Thoughts"
  6. "Pour It Up"
  7. "All of the Lights"
  8. "Run This Town"
  9. "Umbrella"
  10. "Diamonds"

Ο πατέρας του δεύτερου παιδιού και σύντροφός της, A$AP Rocky ήταν εκεί και τη θαύμασε, τραβώντας με το κινητό του την ερμηνεία της. 

Μερικά από τα κορυφαία tweets που σχολίασαν την εμφάνισή της: