Stranger Things: Χρυσές αυξήσεις για όλο το cast στην 5η σεζόν - Πόσα τους δίνει το Netflix;

Θα γίνουν ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα ανσάμπλ καστ όλων των εποχών
07 Ιανουαρίου 2023 12:50
Stranger Things: Χρυσές αυξήσεις για όλο το cast στην 5η σεζόν - Πόσα τους δίνει το Netflix;

Η 5η σεζόν του Stranger Things αναμένεται να είναι το επικό φινάλε της σειράς που σημάδεψε το Netflix και έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασής του.

Ενόψει του Stranger Things 5 η παρέα του Hawkins, μπορεί να ξεκίνησε ταπεινά το 2016, αλλά γιγαντώθηκε η δημοφιλία όλων των προσώπων μέσα από αυτό και έτσι αναμένεται να πάρουν τεράστιες αυξήσεις στους μισθούς τους. 

Τα νέα χρυσά συμβόλαια των σταρ του Stranger Things

Πριν δώσουν την τελευταία τους μάχη στο Upside Down το Netflix αναμένεται να τους χρυσώσει για το νέο τους συμβόλαιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Puck οι μισθοί των σταρ του Stranger Things 5 χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει τους δύο ενήλικους αστέρες, δηλαδή την Winona Ryder (Γουινόνα Ράιντερ) και τον David Harbour (Ντέιβιντ Χάρμπουρ), οι οποίοι συνολικά θα αμειφθούν με $9.5 εκατομμύρια δολάρια έκαστος για τα 8 επεισόδια του φινάλε. Συγκριτικά, στην 3η σεζόν της σειράς των αδερφών Duffers αμείβονταν περί τα $2.8 εκατομμύρια. 

Στην 2η κατηγορία βρίσκουμε τη νεαρή παρέα του Hawkins, δηλαδή τους Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, και Gaten Matarazzo, που ήταν οι τέσσερις αρχικοί σταρ από την 1η σεζόν, με την Sadie Sink να βρίσκεται επίσης στην ίδια κατηγορία. Πλέον όλοι τους θα λάβουν από $7 εκατομμύρια έκαστος. Πρόκειται για μια τεράστια αύξηση σε σχέση με την πρώτη σεζόν, όπου αμείβονταν με $25.000 ανά επεισόδιο. 

Θα προσέξατε ότι το όνομα της πραγματικής πρωταγωνίστριας της σειράς, Millie Bobby Brown (Eleven) δεν περιλαμβάνεται και αυτό διότι έχει υπογράψει ένα διαφορετικό αποκλειστικό συμβόλαιο με το Netflix. 

Στην 3η κατηγορία βρίσκουμε τους λίγο μεγαλύτερους της έφηβης παρέας του Hawkins δηλαδή τους Natalia Dyer, Joe Keery, Maya Hawke, και Charlie Heaton, οι οποίοι θα λάβουν πάνω από $6 εκατομμύρια στον 5ο κύκλο του Stranger Things. 

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, το cast του Stranger Things 5 θα μπει στο πλατό εντός του 2023, με τα γυρίσματα να γίνονται στην Ατλάντα. Βάσει με αυτό το πλάνο, στην καλύτερη περίπτωση θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 στο Netflix ή και αργότερα.

Stranger Things 5: Ανατροπή στην πλοκή του φινάλε χάρη στους fans

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).