Game of Thrones: Προβλήματα στο μέλλον του franchise βλέπει ο George R.R. Martin

Επηρεάστηκε το σύμπαν από τις αναταραχές στο HBO Max
30 Δεκεμβρίου 2022 10:16
Game of Thrones: Προβλήματα στο μέλλον του franchise βλέπει ο George R.R. Martin

Ο George R.R. Martin, δημιουργός του Game of Thrones και συγγραφέας των βιβλίων του έπους του "A Song of Ice and Fire", επιφύλασσε μερικά όχι και τόσο ευχάριστα νέα για το μέλλον των τηλεοπτικών projects. 

Αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι πρόσφατες αναταραχές εντός του HBO Max και της Warner Bros. Discovery αντιστοίχως, έχουν επηρεάσει "σίγουρα" σε κάποιον βαθμό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τις μελλοντικές spinoff σειρές του Game of Thrones. 

Συγκεκριμένα στο blog του κάνει λόγο πως πέραν του House of the Dragon, που έχει πάρει το "πράσινο φως" από το HBO για τη 2η σεζόν, καμία άλλη spinoff σειρά που έχει ακουστεί δεν έχει προχωρήσει στο στάδιο της παραγωγής. "Κάποια spinoffs προχωρούν πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα, όπως συμβαίνει πάντα με την ανάπτυξη παραγωγών. Κανένα από αυτά δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως, αν και ελπίζουμε σε αυτό...ίσως σύντομα." αναφέρει χαρακτηριστικά ο Martin. 

Έφτασε στο σημείο να πει πως μερικά από τα spinoffs μπήκαν στον πάγο αν και δεν θεωρεί πως είναι εντελώς νεκρά, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι "Μπορείς να πάρεις κάτι από το ράφι τόσο εύκολα όσο και να το βάλεις πίσω. Αν και όλες αυτές οι αλλαγές στο HBO Max μας έχουν σίγουρα επηρεάσει". 

Ωστόσο δεν έριξε φως στο ποιες spinoff σειρές του Game of Thrones έχουν μπει στον πάγο και δεν γνωρίζουμε εάν θα τις ξαναδούμε στο μέλλον. Μια από τις σειρές που ακούστηκαν ότι αναπτύσσονται και τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου είναι το "SNOW", η πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones με πρωταγωνιστή τον Jon Snow του Kit Harington

Αυτό που κρατάμε πάντως είναι πως η ταραχώδης κατάσταση με την συγχώνευση του HBO Max με το Discovery που θα γεννήσει μια νέα streaming υπηρεσία, η οποία θα ονομάζεται σύμφωνα με πληροφορίες "MAX", έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε πολλά τηλεοπτικά projects. 

Πάντως, όσοι περιμένετε τη 2η σεζόν του House of The Dragon καλύτερα να πείτε "καλό 2024" από τώρα.