Wednesday: Οι δημιουργοί είπαν τι θέλουν να κάνουν με την 2η σεζόν

Παρόλο που δεν έχει ανανεωθεί ακόμα για 2η σεζόν
27 Δεκεμβρίου 2022 14:23
Wednesday: Οι δημιουργοί είπαν τι θέλουν να κάνουν με την 2η σεζόν

Πριν από μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε ότι έχουμε πολύ καλά νέα για τη 2η σεζόν του Wednesday. Παρόλο που η σειρά δεν έχει ανανεωθεί -ακόμα- επίσημα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει από την επόμενη χρονιά, αφού το σόου έσπασε όλα τα κοντέρ.

Τι κι αν είναι ακόμα νωρίς, οι showrunners ξέρουν από τώρα ποια κατεύθυνση θα πάρουν με το νέο κύκλο και μόλις έδωσαν μερικές ιδέες τους στη δημοσιότητα.

Προσοχή, διαβάστε παρακάτω μόνο αν έχετε ολοκληρώσει την 1η σεζόν του Wednesday.

Πιο συγκεκριμένα, οι showrunners Al Gough και Miles Millar μίλησαν στο The Hollywood Reporter και δήλωσαν ότι θέλουν να φέρουν περισσότερα μυστήρια για την Wednesday Addams για να εξερευνήσει.

Θέλουμε να εξερευνήσουμε και να περιπλέξουμε τις σχέσεις της Wednesday στο μέλλον. Τώρα που έχει φύγει από το σχολείο μάς δίνει πολλές δυνατότητες για μία 2η σεζόν και αυτό μας ενθουσιάζει. Για εμάς, η σειρά έχει να κάνει επίσης για τη φιλία μεταξύ γυναικών, με την Wednesday και την Enid να βρίσκονται στο επίκεντρο. Το γεγονός ότι συνδέθηκαν πραγματικά με το κοινό, ήταν πολύ ευχάριστο.

Έτσι, είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι να το εξερευνήσουμε όλο αυτό, ειδικά τώρα που η Wednesday έχει αποκτήσει μία πραγματική φιλία. Είναι πλέον κολλητές. Αυτό ήταν ένα μεγάλο “arc” στην 1η σεζόν σωστά; Ένα άλλο κομμάτι που θέλουμε να εξερευνήσουμε είναι η σχέση με τη μητέρα της, την Morticia, αφού τώρα γνωρίζει για τις δυνάμεις της. Πως θα εξελιχθεί η σχέση τους από εδώ και πέρα;

Την άποψή μας για την 1η σεζόν του Wednesday μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Στο Wednesday πρωταγωνιστούν οι Jenna Ortega ως Wednesday, Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s υποδύεται την Marilyn Thornhill.

Το Wednesday παίζει από τον Νοέμβριο στο Netflix.