Wednesday: Πολύ ευχάριστα νέα για τη 2η σεζόν

Όλα φαίνεται πως κυλούν ομαλά
17 Δεκεμβρίου 2022 13:55
Wednesday: Πολύ ευχάριστα νέα για τη 2η σεζόν

Καθώς το Wednesday του Netflix συνεχίζει να σαρώνει παγκοσμίως με τρελά νούμερα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες «για το μετά». Συγκεκριμένα, ένα νέο ρεπορτάζ του Deadline δίνει ευχάριστα νέα στους fans όσον αφορά τη 2η σεζόν.

Αναλυτικότερα, φαίνεται ότι η MGM Television και το Netflix μιλούν αυτόν τον καιρό για την ανανέωση της σειράς.

Παρόλο που το Netflix δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τη 2η σεζόν του Wednesday, το Deadline λέει ότι αυτό θα γίνει μέσα στο νέο έτος και όχι από τώρα. Επίσης, σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ, οι παραγωγοί του σόου βρίσκονται σε στενές συζητήσεις με τους σεναριογράφους για το νέο κύκλο, ενώ παράλληλα ψάχνουν διάφορες τοποθεσίες για τα γυρίσματα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η MGM Television, η οποία βρίσκεται πίσω από την Wednesday, ανήκει στα Amazon Studios, μετά την εξαγορά που κόστισε 8,5 δισεκατομμύρια. Ωστόσο, το Wednesday παραμένει στα χέρια του Netflix κανονικά.

Το Wednesday βρισκόταν στα χέρια του Tim Burton και των showrunners Alfred Gough και Miles Millar, προτού η Amazon αγοράσει την MGM. Επίσης και το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα τον Φεβρουάριο του 2021. Το deal της Amazon και της MGM έκλεισε τον Μάρτιο του 2022. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά θα συνεχίσει να υπάρχει στο Netflix και όχι στο Amazon Prime Video.

Λίγα λόγια για το Wednesday

H σειρά που επιμελείται σκηνοθετικά ο Tim Burton, μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής. Βρίσκεται σε πάνω από 80 χώρες στη Νο.1 θέση του Top 10 του Netflix και στην Ελλάδα, σπάζοντας το ρεκόρ της πρώτης εβδομάδας που κατείχε το Stranger Things 4.

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Wednesday: Μόλις έσπασε νέο τεράστιο ρεκόρ - Ασταμάτητη η σειρά του Netflix

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Η τεράστια επιτυχία που διανύει η σειρά του Netflix δεν έχει σταματημό, αφού πρόσφατα μάθαμε ότι ξεπέρασε μέχρι και το Dahmer, μιας και ξεπέρασε τις 1 δισεκατομμύριο ώρες θεάσεις σε λίγες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και επίσημα η 2η πιο επιτυχημένη -αγγλόφωνη- σειρά του Netflix και βρίσκεται κάτω από το Stranger Things 4.