Ο Snoop Dogg έγινε…Wednesday στο viral βίντεο της ημέρας!

Το οποίο έκανε το γύρο του Instagram
22 Δεκεμβρίου 2022 09:57
Ο Snoop Dogg έγινε…Wednesday στο viral βίντεο της ημέρας!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Wednesday έχει εξελιχθεί στο νέο φαινόμενο του Netflix, καταφέρνοντας να γίνει η δεύτερη πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά που έχει παίξει ποτέ στην υπηρεσία και να σπάσει το ρεκόρ του DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Μεταξύ άλλων, fan του σόου φαίνεται πως είναι και ο Snoop Dogg. Ναι, ο πασίγνωστος ράπερ όπως όλα δείχνουν λάτρεψε την ιστορία της 16χρονης Wednesday, σε βαθμό που αποφάσισε να πάρει τη θέση της! Έτσι, λοιπόν, μέσα από τον εξαιρετικά δημοφιλή επίσημο λογαριασμό στο Instagram, ο Snoop ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο έχει κάνει face swap με την πρωταγωνίστρια σε διάφορες σκηνές της σειράς. Αυτό έγινε μέσω ειδικού φίλτρου της εφαρμογής και το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό!

Αναμενόμενα, δε χρειάστηκε πολύ, και το βίντεο του ράπερ έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές. Συγκεκριμένα, μέσα σε περίπου 24 ώρες ξεπέρασε τα 1.2 εκατομμύρια likes, με αμέτρητα σχόλια από χρήστες που γελάνε ή ζητάνε να γίνει recast ο ρόλος της νεαρής κόρης της οικογένειας Addams, ενώ άλλοι ρωτούσαν τον Snoop…τι κάπνισε πάλι!

Δείτε το viral βίντεο του Snoop Dogg που έγινε…Wednesday!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Λίγα λόγια για το Wednesday

H σειρά που επιμελείται σκηνοθετικά ο Tim Burton, μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής. Βρίσκεται σε πάνω από 80 χώρες στη Νο.1 θέση του Top 10 του Netflix και στην Ελλάδα, σπάζοντας το ρεκόρ της πρώτης εβδομάδας που κατείχε το Stranger Things 4.

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton.