LOTR: The Rings of Power – Ο “Pippin” λάτρεψε τη σειρά της Amazon

Μιλάει για τα καλύτερα λόγια ο ηθοποιός
28 Νοεμβρίου 2022 16:38
LOTR: The Rings of Power – Ο “Pippin” λάτρεψε τη σειρά της Amazon

Ένας από τους πρωταγωνιστές της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αποκάλυψε ότι λάτρεψε το The Rings of Power του Amazon Prime Video. Συγκεκριμένα, ο Billy Boyd, ο οποίος υποδυόταν τον Pippin στο The Lord of the Rings δήλωσε ότι παρακολούθησε το εν λόγω σόου και μάλιστα του άρεσε πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Boyd έδωσε μία συνέντευξη στο SyFy και είπε ότι του άρεσε που είδε ξανά τον κόσμο του Tolkien να ζωντανεύει. Μάλιστα, εκείνος λάτρεψε που είδε μερικές τοποθεσίες όπως το Khazad-dûm και το Númenor, στην τηλεόραση για πρώτη φορά.

Εγώ, ως θαυμαστής του Tolkien, μου άρεσε που είδα ξανά όλα αυτά τα μέρη και μερικά από αυτά τα είδαμε για πρώτη φορά. Ξέρετε, το Khazad-dûm και το Númenor και όλα αυτά τα μέρη που είχε η σειρά. Νομίζω ότι αυτό μου έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά. Ο τρόπος που πηδούσε από το ένα μέρος στο άλλο ήταν πραγματικά εκπληκτικός για εμένα.

Σκέφτηκα: «Ω, εδώ είμαστε στο Númenor» και μετά από λίγο πήγαινε στα σπήλαια του Khazad-dûm. Μου άρεσε αυτό. Και, το να βλέπω πράγματα όπως τα δαχτυλίδια για πρώτη φορά, ήταν απίστευτό. Το αγάπησα!

Όσο για το "The Rings of Power" αυτό μας μεταφέρει στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Το cast της σειράς αποτελείται από τους Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία. Τις εντυπώσεις μας για την 1η σεζόν του The Rings of Power, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη και η παραγωγή, αντί για τη Νέα Ζηλανδία, «μετακόμισε» στην Αγγλία για το νέο κύκλο. 

Επειδή τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν για τη 2η σεζόν του The Lord of The Rings: The Rings of Power, η επιστροφή της στις οθόνες μας αναμένεται να γίνει εντός του 2024.