Apple: Το iCloud αλλάζει - Έτσι θα είναι η νέα έκδοση

Βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε beta μορφή
27 Οκτωβρίου 2022 20:25
Apple: Το iCloud αλλάζει - Έτσι θα είναι η νέα έκδοση

Η Apple αποκάλυψε σήμερα το ολικό redesign του επίσημου site του iCloud, το οποίο έρχεται φρεσκαρισμένο πλέον για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Προς το παρόν βρίσκεται σε beta μορφή και μπορείτε να επισκεφθείτε το site πατώντας εδώ, να κάνετε σύνδεση με το λογαριασμό σας και να δείτε τις νέες αλλαγές.

Ο σχεδιασμός της σελίδας έχει αλλάξει εντελώς και πλέον φαίνονται όλες οι εφαρμογές σε “tiles” κουτάκια. Να σας υπενθυμίσουμε, πως μέσα από το icloud.com, μπορείτε να μεταφέρετε, να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας, να δείτε τα emails σας, να επεξεργαστείτε το iCloud Drive σας, να δείτε σημειώσεις και πολλά ακόμα.

Μάλιστα, στην ανανεωμένη βερσιόν μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θέλετε να βλέπετε στην κεντρική οθόνη, έτσι ώστε να μη «φορτώνεται» η αρχική. Η Apple, τόνισε ότι επανασχεδίασε μερικές εφαρμογές και τροποποίησε μερικά πράγματα, όπως τις τοποθεσίες και κάποια εργαλεία, ώστε να γίνει πιο προσβάσιμο το νέο site σε όλους τους χρήστες.

ΦΗΜΗ: Το iPhone 15 Pro θα κάνει κάτι που οι fans ζητάνε χρόνια!   

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα παραμείνει σε beta μορφή αυτό το site, αλλά η Apple λέει ότι δουλεύει σε ορισμένα bugs, προτού δώσει live το νέο site και φυσικά αντικαταστήσει τη σελίδα που γνωρίζετε ήδη.