Windows 11: Αυτό το κολπάκι για την αυξομείωση της έντασης θα σας λύσει τα χέρια!

Ένα νέα χαρακτηριστικό που λίγοι ξέρουν
26 Οκτωβρίου 2022 14:24
Windows 11: Αυτό το κολπάκι για την αυξομείωση της έντασης θα σας λύσει τα χέρια!

Πριν μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 11, τη νέα έκδοση 22H2. Με επίσημο τίτλο Windows 11 2022 Update, η ενημέρωση έφερε πληθώρα νέων χαρακτηριστικών, από τους φακέλους στην Έναρξη, μέχρι το drag ‘n’ drop στη Γραμμή Εργασιών που για κάποιο λόγο απουσίαζε και το Smart App Control που υπόσχεται ενισχυμένη ασφάλεια.

Ωστόσο, πέρα από αυτά τα μεγάλα νέα χαρακτηριστικά, τα Windows 11 22H2 πρόσθεσαν και ένα πάρα πολύ χρήσιμο κολπάκι που όπως φαίνεται δε γνωρίζουν πολλοί! Αυτό σχετίζεται με την αυξομείωση της έντασης του ήχου και θα λύσει τα χέρια όσων δεν έχουν πληκτρολόγιο ή ποντίκι με ειδική ροδέλα για το Volume. Συγκεκριμένα, στη νέα έκδοση των Windows, το μόνο που έχετε να κάνετε για να αυξήσετε ή να χαμηλώσετε την ένταση του ήχου, είναι να πάτε τον κέρσορα του ποντικιού σας πάνω στο εικονίδιο του ήχου, (στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, δίπλα από την ώρα) και έπειτα να ανεβοκατεβάσετε τη ροδέλα στο ποντίκι σας!

Ναι, είναι τόσο απλό. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν αλλάζετε την ένταση του υπολογιστή σας με αυτόν τον τρόπο δε θα εμφανίζεται η σχετική μπάρα, αλλά ένα πλαίσιο που θα αναγράφει το όνομα της συσκευής εξόδου και δίπλα το ποσοστό της έντασης. Μπορείτε να δείτε μια σχετική εικόνα παρακάτω για να καταλάβετε.

Τέλος, σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα γενικότερο φρεσκάρισμα για τις προσθήκες του πρόσφατου μεγάλου Windows 11 2022 Update, παρακάτω θα βρείτε το επίσημο βίντεο της Microsoft που συνοψίζει τις σημαντικότερες αλλαγές.