Το 87% των νέων στην Αμερική έχουν iPhone

Ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με το 2012
12 Οκτωβρίου 2022 09:13
Το 87% των νέων στην Αμερική έχουν iPhone

Σύμφωνα με νέα δεδομένα που κοινοποίησε η επενδυτική εταιρία, Piper Sandler, το 87% των εφήβων στην Αμερική έχουν iPhone και αυτό το ποσοστό είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με πριν από δέκα χρόνια.

Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν στη δημοσιότητα ύστερα από μία εξάμηνη έρευνα και μεταξύ άλλων πολλοί χρήστες, οι οποίοι δεν έχουν στην κατοχή τους συσκευή της Apple, δήλωσαν ότι το επόμενό τους τηλέφωνο θα είναι iPhone.

Σύμφωνα πάντα με αυτά τα στοιχεία, η κατοχή iPhone μεταξύ των νέων έχει υπερδιπλασιαστεί και αυτό γιατί το 2012, για παράδειγμα, iPhone είχε μόλις το 40% των εφήβων στις ΗΠΑ.

Η επίσημη δήλωση του Piper Sandler λέει τα εξής:

Η υψηλή χρήση του iPhone μεταξύ των εφήβων προμηνύεται θετικά για τα προϊόντα της Apple, καθώς και για τη συνεχή ανανέωση του κύκλου προϊόντων της.

Επιπλέον, αυτές οι τάσεις είναι ενθαρρυντικές καθώς η εταιρεία συνεχίζει να παρουσιάζει νέα iPhone, τα οποία θα μπορούσαν να προσφέρουν μια σημαντική ανανέωση στον κύκλο προϊόντων της. Πιστεύουμε ότι αυτές οι θετικές τάσεις μπορούν επίσης να αποτελέσουν καταλύτη για περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών, καθώς η βάση εγκατάστασης για το hardware της Apple συνεχίζει να αυξάνεται.

Επίσης, μπορεί το iPhone να είναι τόσο δημοφιλές, αλλά δεν είναι το μόνο προϊόν που είναι τόσο επιτυχημένο. Και αυτό γιατί και το Apple Watch τα πηγαίνει πολύ καλά, με το 31% των νέων να το έχει στην κατοχή του. Μάλιστα, είναι μακράν το πιο δημοφιλές έξυπνο ρολόι στις Ηνωμένες Πολιτείες στις μικρές ηλικίες.

Για την ιστορία, το Piper Sandler κάνει τέτοιες έρευνες για περισσότερο από μία δεκαετία και για την πιο πρόσφατη ερωτήθηκαν 14.500 έφηβοι, με μέση ηλικία τα 15 έτη, σε 47 πολιτείες.