Το iPhone 14 Pro ενδέχεται να φέρει ένα χαρακτηριστικό από τα παλιά

Που είχε εξαφανιστεί από το iPhone X και έπειτα
04 Σεπτεμβρίου 2022 10:04
Το iPhone 14 Pro ενδέχεται να φέρει ένα χαρακτηριστικό από τα παλιά

Έχουμε μπει και επίσημα στην τελική ευθεία για την αποκάλυψη των ολοκαίνουργιων iPhone 14, αφού το event της Apple έχει δρομολογηθεί για τις 7 Σεπτεμβρίου και αναμενόμενα οι φήμες οργιάζουν. Συγκεκριμένα, το MacRumors έφερε αυτή τη φορά στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες εικόνες που δείχνουν πώς θα είναι το user interface του iPhone 14 Pro, το οποίο φημολογείται πως θα αφήσει στο παρελθόν το notch για μια πιο διακριτική μαύρη λωρίδα σε σχήμα χαπιού εντός της οθόνης, η οποία θα φιλοξενεί την selfie κάμερα και όλους τους αισθητήρες που είναι απαραίτητοι για την FaceID τεχνολογία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Apple φαίνεται πως σκοπεύει να φέρει στη νέα της συσκευή ένα χαρακτηριστικό από τα παλιά. Αυτό είναι η ένδειξη της στάθμης της μπαταρίας εξωτερικά του εικονιδίου, όπως δηλαδή συνέβαινε στο iPhone 8 και τα προηγούμενα μοντέλα, πριν την έλευση του iPhone X που στένευσε κάπως τα περιθώρια με το μεγάλο του notch, αναγκάζοντας του χρήστες να κάνουν swipe down για να δουν το ποσοστό μέσα από το Control Center.

Για την ιστορία, η Apple πειραματίζεται με την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας σε όλα της τα μοντέλα με το iOS 16, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η ίδια πηγή αποκάλυψε στο μέσο και πληροφορίες για το πώς θα δουλεύει η φημολογούμενη always-on οθόνη του iPhone 14. Αναλυτικότερα, αναφέρεται πως οι χρήστες θα μπορούν να προσαρμόζουν πλήρως την εμφάνιση της οθόνης όταν η συσκευή τους είναι κλειδωμένη, έχοντας μέχρι και τη δυνατότητα να ρυθμίζουν την απόχρωση του wallpaper τους, έτσι ώστε να φαίνεται μόνο ένα μικρό μέρος της εικόνας για εξοικονόμηση μπαταρίας. Μάλιστα, στην always-on οθόνη θα μπορούν να εμφανίζονται και widgets, τα οποία όμως θα αλλάζουν διακριτικά για να αποφευχθεί το burn-in του OLED panel. Τέλος, οι ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης για περίπου 10 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι απολύτως σίγουρο, αλλά, όπως και να ‘χει, απομένουν μόλις μερικές ημέρες για την επίσημη παρουσίαση, οπότε σύντομα θα λυθούν όλες οι απορίες για τη νέα γενιά των iPhone.

Tags: