iPhone: Το iOS 16 φέρνει αυτό που ζητούσατε χρόνια τώρα

Ναι, έρχεται επιτέλους!
09 Αυγούστου 2022 09:15
iPhone: Το iOS 16 φέρνει αυτό που ζητούσατε χρόνια τώρα

Το iOS 16 πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο άλλωστε με τις κεντρικές αναβαθμίσεις της Apple. Μερικά χαρακτηριστικά της νέας ενημέρωσης του iPhone είναι ήδη γνωστά, όπως το ολοκαίνουργιο lock screen, αλλά όπως όλα δείχνουν, η εταιρία θα φέρει και ένα χαρακτηριστικό που ζητούσατε εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Apple κυκλοφόρησε την beta 5 του iOS 16 πριν από λίγες ώρες και μαζί του φέρνει ένα χαρακτηριστικό που ήθελαν όλοι οι χρήστες του iPhone εδώ και χρόνια. Φυσικά, μιλάμε για το ποσοστό της μπαταρίας, το οποίο πλέον θα φαίνεται σε όλα τα iPhone μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι παλιότερα το ποσοστό της μπαταρίας βρισκόταν κανονικά δίπλα από το εικονίδιο, αλλά η Apple το είχε αφαιρέσει λόγο χώρου στα iPhone που έχουν “Notch”. Όσοι είναι κάτοχοι των iPhone τα τελευταία χρόνια, για να δουν πόση μπαταρία τους έχει απομείνει έπρεπε να κάνουν swipe από τη δεξιά πάνω γωνία της οθόνης, έτσι ώστε να φανεί το ποσοστό από το “control centre”.

Να σημειωθεί πως το ποσοστό της μπαταρίας είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στα iPhone 12, iPhone 13, iPhone X και XS, αλλά όχι στα iPhone 11, iPhone XR, iPhone 12 mini και iPhone 13 mini. Σε αυτά τα μοντέλα ίσως έρθει αργότερα ή απευθείας τον Σεπτέμβριο που θα κυκλοφορήσει επίσημα το iOS 16.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι υπομονή, μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το iOS 16. Ωστόσο, αν είστε χρήστες της beta και δεν βλέπετε το νέο ποσοστό της μπαταρίας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις.

Tags: