Εκπληκτικά πλάνα: Drone χτυπήθηκε από λάβα όσο πετούσε πάνω από ηφαίστειο

Εκτοξεύθηκε λάβα από ενεργό ηφαίστειο όσο πετούσε το drone για να τραβήξει πλάνα
18 Αυγούστου 2022 16:06
Εκπληκτικά πλάνα: Drone χτυπήθηκε από λάβα όσο πετούσε πάνω από ηφαίστειο

Το βίντεο ενός content creator που πέταξε το drone του πάνω από ένα ενεργό ηφαίστειο έγινε viral αλλά όχι μόνο για τα εκπληκτικά πλάνα που κατάφερε να τραβήξει. Ο λόγος για τον parker Sheppard, οπ οποίος πήρε το drone του και το πέταξε στο ηφαίστειο Fagradalsfjall, που είχε ενεργοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου ύστερα από μια σειρά σεισμικών δονήσεων στην περιοχή. 

Πετώντας το πάνω από τις ηφαιστειακές σχισμές, κατάφερε να καταγράψει μερικά εντυπωσιακά πλάνα από την GoPro που ήταν συνδεδεμένη στο drone του. Σε ένα σημείο όμως, το drone του χτυπήθηκε από έναν πίδακα λάβας που εκτοξεύθηκε κάτι που το κατέγραψε στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok του. Όταν τελικά το προσγείωσε κατάλαβε το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε η λάβα στο drone. 

Όπως θα δείτε από εκείνο το σημείο το drone αρχίζει να...χωλαίνει καθώς η καυτή λάβα έλιωσε τους έλικές του και κατέστρεψε την GoPro κάμερα.  

Δείτε τι συνέβη με το drone που το χτύπησε λάβα: 

@p_shep1 Direct hit with lava😰 #fpvdrone #dronevideo #iceland #travelvideographer ♬ original sound - Parker Sheppard

 

@p_shep1 Replying to @scott_sherman_photos Just cooking drones at 2,000°F… #fpvdrone #icelandvolcano #dronestagram #travelfilmmaker ♬ original sound - Parker Sheppard

Φυσικά οι απανταχού φωτογράφοι και λάτρεις της φύσης θέλησαν να τραβήξουν κάθε είδους βίντεο υλικό από το ενεργό ηφαίστειο και άλλοι να το θαυμάσουν απο κοντά, κάτι που έφερε έκρηξη του τουρισμού στην περιοχή.