Όχι, ο Elon Musk δε θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ούτε την Coca-Cola
18 Αυγούστου 2022 11:17
Όχι, ο Elon Musk δε θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εδώ και μερικές ώρες, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα tweet του Elon Musk, το οποίο έγινε viral με σχεδόν 1 εκατομμύριο likes. Συγκεκριμένα, χαριτολογώντας, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου δήλωσε πως θα εξαγοράσει την πασίγνωστη ποδοσφαιρική ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Musk έκανε από την πρώτη στιγμή πλάκα, αφού μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς του Twitter (μια συμφωνία που πλέον έχει ναυαγήσει και βρίσκεται στα δικαστήρια), είχε πει ομοίως πως θα αγόραζε την Coca-Cola, για να ξαναβάλει στη συνταγή της την κοκαΐνη. Βέβαια, πολλοί χρήστες των social media δεν κατάλαβαν πως πρόκειται για αστείο και ξεκίνησαν να συζητάνε σοβαρά την υποτιθέμενη κίνηση του πλουσιότερου ανθρώπου του πλανήτη.

Μεταξύ άλλων υπήρξαν ενθουσιασμένοι fans που ξεκίνησαν να ζητάνε μεταγραφές από τον Elon, ενώ το tweet επηρέασε μέχρι και τις αγορές, αφού στις προσυνεδριακές συναλλαγές του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, η τιμή της μετοχής του βρετανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου εκτοξεύθηκε κατά 17%.

Αφού το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Musk ήρθε τελικά να ξεκαθαρίσει πως όχι, δε θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε μια ερώτηση στο social media έγραψε χαρακτηριστικά:

Όχι, αυτό είναι ένα αστείο που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στο Twitter. Δεν αγοράζω καμία αθλητική ομάδα.

Ωστόσο, αν ασχολούμουν με το άθλημα, θα ήμουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν η αγαπημένη μου ομάδα όταν ήμουν παιδί.

Επίσης, δεν αγοράζω την Coca-Cola για να ξαναβάλω την κοκαΐνη στη συνταγή, παρά την εξαιρετική δημοτικότητα που θα είχε μια τέτοια κίνηση.

Το αρχικό tweet του Elon Musk που έγινε viral και προκάλεσε τη σύγχυση:

Τα νέα tweets του Elon Musk για να ξεκαθαρίσει το τοπίο:

Για την ιστορία, το αρχικό αστείο του Musk σχετικά με την υποτιθέμενη εξαγορά της Coca-Cola εξελίχθηκε στο δεύτερο tweet με τα περισσότερα likes στην πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας πάνω από 4,8 εκατομμύρια.