Τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro έρχονται με 24bit Hi-Fi και ANC

Και κοστίζουν €230
10 Αυγούστου 2022 18:31
Τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro έρχονται με 24bit Hi-Fi και ANC

Η Samsung συνεχίζει να αποκαλύπτει νέα προϊόντα και έτσι ανακοίνωσε και επίσημα τα Galaxy Buds 2 Pro, τα οποία είναι 15% μικρότερα από τον προκάτοχό τους και προσφέρουν μια πιο άνετη εμπειρία, σε μία τιμή που αγγίζει τα €230.

Τα ακουστικά έχουν ένα ιδιαίτερο design για καλύτερη και αποτελεσματικότερη ροή του αέρα, διαθέτουν σύστημα τριών μικροφώνων και πολύ αποτελεσματική ελαχιστοποίηση του θορύβου. Με έξυπνο Active Noise Cancellation (ANC) και δυνατότητα Ambient Mode για έξυπνη προσαρμογή του ήχου όταν συνομιλείτε με άλλους.

Τα Galaxy Buds 2 Pro έχουν 10mm drivers με 24-bit Hi-Fi και παρέχουν ήχο υψηλής ποιότητας, ενώ διαθέτουν και Dolby Head Tracking με ήχο 360 μοιρών για να προσφέρουν μια πιο καθηλωτική και ρεαλιστική εμπειρία.

Επιπροσθέτως, έχουν Bluetooth 5.3, AKG tuning, IPX7, μπαταρία 61mAh που προφέρουν 5 ώρες μουσικής με το ANC ανοιχτό και 8 ώρες χωρίς αυτό. Ωστόσο, η θήκη τους έχει 515mAh μπαταρία που σημαίνει ότι θα μπορεί να φορτίσει τα ακουστικά για 29 ολόκληρες ώρες. Φυσικά η θήκη υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση.

Τα ακουστικά έρχονται στην τιμή των €230 σε χρώματα Graphite, White και Bora Purple και θα γίνουν διαθέσιμα στις 26 Αυγούστου.