Τα νέα Pixel 6a ξεκλειδώνουν με οποιοδήποτε δακτυλικό αποτύπωμα

Ακόμα και αν δεν είναι καταχωρημένο στη συσκευή
27 Ιουλίου 2022 08:05
Τα νέα Pixel 6a ξεκλειδώνουν με οποιοδήποτε δακτυλικό αποτύπωμα

Η τελευταία “Pixel” κυκλοφορία φαίνεται πως αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα, τα οποία έρχονται ολοένα και περισσότερο στο φως της δημοσιότητας.

Αναφερόμαστε στο πολύ πρόσφατο Google Pixel 6A, που έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους διάφοροι reviewers και αναφέρουν ότι το finger print scanner του τηλεφώνου αντιμετωπίζει προβλήματα, μιας και ξεκλειδώνει κανονικά και από ανθρώπους που δεν έχουν αποθηκεύσει το δαχτυλικό τους αποτύπωμα.

Την είδηση έφερε αρχικά στη δημοσιότητα το Beebom κανάλι στο YouTube, στο οποίο ο reviewer είχε αποθηκεύσει μόνο τα δικά του δάχτυλα για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο. Ωστόσο, δύο συνεργάτες του κατάφεραν να το ξεκλειδώσουν με τον αντίχειρά τους, χωρίς καν να έχουν καταχωρήσει τα δικά τους δαχτυλικά αποτυπώματα στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Επίσης, το κανάλι του Geekryanjit βρήκε ακόμη ένα πρόβλημα και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι παρόλο που έχει καταχωρίσει μόνο τον δεξί αντίχειρα στο τηλέφωνο, αυτό ξεκλειδώνει κανονικά και με τον αριστερό του αντίχειρα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ένα βίντεο από το 91mobiles.com

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι κάτι, το οποίο θα μπορεί να διορθώσει η Google στο μέλλον με ένα update, αλλά αυτή τη στιγμή «ακυρώνει» την ασφάλεια του τηλεφώνου.

Tags: