Τελικά το smartphone της LG που ξετυλίγεται μάλλον ήταν αληθινό (ΒΙΝΤΕΟ)  

Νέο οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται να το αποδεικνύει

Τελικά το smartphone της LG που ξετυλίγεται μάλλον ήταν αληθινό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου έρχεται να λύσει ένα μυστήριο της smartphone βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, μόλις τρεις μήνες πριν εγκαταλείψει οριστικά την αγορά των smartphones, η LG ισχυριζόταν ότι είχε κατασκευάσει μια ιδιαίτερη συσκευή, με οθόνη που δίχως υπερβολή ξετυλίγεται! Βέβαια, το μόνο που είχαμε δει τότε ήταν ένα σύντομο teaser κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης Τύπου, οπότε υπήρξαν πολλοί που αμφισβήτησαν τα λεγόμενα της εταιρίας, πιστεύοντας πως πρόκειται μάλλον για κάποιο concept που παρουσιάστηκε με CGI βίντεο.

Τώρα, όμως, έχουμε πλέον για πρώτη φορά ένα κατά πάσα πιθανότητα αληθινό βίντεο, το οποίο δείχνει το κινητό στην πραγματική ζωή, με έμφαση στην εντυπωσιακή του οθόνη που ξετυλίγεται. Μάλιστα, η συσκευή είναι σχεδόν ολόιδια με την εικόνα που είχε διαρρεύσει από την καταχώρηση του Κορεατικού οργανισμού ‘Agency for Technology and Standards’, ενώ το βίντεο έχει γυαλάδα και αντανακλάσεις σε τόσες διαφορετικές λήψεις που είναι εξαιρετικά δύσκολο να μιλάμε για CGI που έκατσε να φτιάξει κάποιος.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, στα πλάνα το LG Rollable όχι απλώς έχει οθόνη που ξεδιπλώνεται, αλλά η όλη διαδικασία γίνεται μάλιστα με ενσωματωμένο μοτέρ, το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού μεγαλώνει ή μικραίνει την οθόνη. Σύμφωνα με τις φήμες, το panel στην μεγαλύτερη μορφή του θα είχε διαγώνιο 7.4 ίντσες και 1600 x 2428 ανάλυση και θα μπορούσε να συρρικνωθεί σε 6.8 ίντσες με 1080 x 2428 ανάλυση.

Πλέον το όνειρο για το LG Rollable έχει πεθάνει, αφού το σχετικό τμήμα της εταιρίας έχει κλείσει. Βέβαια, διάφοροι άλλοι παίκτες της αγοράς πειραματίζονται με concepts όπως οι αναδιπλούμενες συσκευές, οπότε δεν είναι απίθανο και αυτή η ιδέα να επιστρέψει στο μέλλον.