Αυτό είναι το νέο πανίσχυρο gaming monitor της LG με “Dual-Hz” τεχνολογία

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024
24 Δεκεμβρίου 2023 11:05
Αυτό είναι το νέο πανίσχυρο gaming monitor της LG με “Dual-Hz” τεχνολογία

Η LG ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο gaming monitor που απευθύνεται κυρίως στους gamers και στους enthusiasts. Ο λόγος γίνεται για το 32GS95UE, ένα “UltraGear OLED” monitor που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της CES 2024, αν και ακόμα δε γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει ή πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο.

Πρόκειται για μία οθόνη 32 ιντσών με την LG να λέει ότι υποστηρίζει “Dual-Hz” τεχνολογία, που επιτρέπει στην οθόνη να εναλλάσσεται μεταξύ δύο λειτουργιών, με την πρώτη να τρέχει σε 4K ανάλυση στα 240Hz και την άλλη να μειώνει την ανάλυση σε 1080P αλλά στα 480Hz.

Όσοι αγοράσουν την οθόνη θα μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να εναλλάσσουν αυτές τις δύο λειτουργίες με ένα απλό hotkey ή μέσο του joystick που θα βρουν πάνω στην οθόνη. Το 32GS95UE διαθέτει επίσης DCI-P3 στο 98,5%, χρόνο απόκρισης στα 0,03 ms GtG, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και DisplayHDR True Black 400 και δύο θύρες HDMI 2.1, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε πολύ άνετα να συνδέσετε και να απολαμβάνετε και κονσόλες PS5 ή Xbox Series X.

Ωστόσο, αν θέλετε να συνδέσετε με Display Port, να σας πούμε ότι θα βρείτε μόνο θύρα για 1.4 αντί για το DP 2.1. Η οθόνη υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει και με τον ήχο της πέρα από τη συνολική εικόνα, μιας και υπάρχουν διάφορα ηχεία και δύο woofers για καλύτερο μπάσο. Αυτά τα ηχεία, όπως μαθαίνουμε από το GSMarena, βρίσκονται πίσω από το OLED πάνελ της οθόνης και υποστηρίζουν Pixel Sound τεχνολογία. Υπάρχει υποστήριξη και για DTS virtual X.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το LG 32GS95UE πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: