Δεν είναι ενυδρείο, είναι η πρώτη διάφανη τηλεόραση της LG (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η πρώτη διάφανη OLED TV στον κόσμο
08 Ιανουαρίου 2024 09:55
Δεν είναι ενυδρείο, είναι η πρώτη διάφανη τηλεόραση της LG (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στην CES οι τηλεοράσεις έχουν την τιμητική τους και φέτος η LG αποκάλυψη την OLED T σειρά, την οποία αποκαλεί την πρώτη ασύρματη, διάφανη OLED τηλεόραση στον κόσμο. Η τηλεόραση έχει 4K ανάλυση και ενσωματώνει την ασύρματη τεχνολογία της LG για μετάδοση ήχου και βίντεο. Επιπλέον, πίσω από το διάφανο OLED panel, διαθέτει και μία “οθόνη αντίθεσης” η οποία βρίσκεται στη βάση και μπορείτε να τη σηκώσετε με το πάτημα ενός πλήκτρου, για να έχετε την αίσθηση μίας πιο τυπικής εικόνας τηλεόρασης. Πρακτικά η τηλεόραση έχει δύο modes, ένα διάφανο και ένα μαύρο. Στο μαύρο, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως μία κανονική τηλεόραση, ενώ στο διάφανο δίνεται η εντύπωση πως αυτό που αποτυπώνεται βρίσκεται πραγματικά στο χώρο.

Η OLED T διαθέτει το νέο Alpha 11 AI επεξεργαστή της LG με τετραπλάσιες επιδόσεις από το προηγούμενο chip της εταιρίας, προσφέροντας 70% καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά και 30% μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας.

Αντί να συνδέσετε όλα τα περιφερειακά και τις συσκευές σας ενσύρματα στην τηλεόραση, τα συνδέετε στο Zero Connect Box της LG, το οποίο έπειτα μεταδίδει ασύρματα ήχο και βίντεο στην OLED T. Η τηλεόραση έχει ηχεία στο κάτω μέρος της.

Τιμή δεν ανακοινώθηκε αλλά όλοι περιμένουν να είναι τσουχτερή. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, η LG ανακοίνωσε πως σκοπεύει να ξεκινήσει τις πωλήσεις μέσα στο 2024.