Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung είναι για τους λάτρεις του καφέ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επίσημη συνεργασία με τα Starbucks
29 Ιουνίου 2022 18:31
Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung είναι για τους λάτρεις του καφέ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είτε σας αρέσει ο καφές των Starbucks είτε όχι, δε χωρά αμφιβολία πως πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα brands στον κόσμο. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της νεότερης προωθητικής τους ενέργειας, τα Starbucks συνεργάστηκαν με τη Samsung, φτιάχνοντας μια από τις πιο ενδιαφέρουσες θήκες ασύρματων ακουστικών, που θα κλείσει το μάτι στους λάτρεις του καφέ.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η επίσημη συνεργασία των δύο εταιριών αφορά μόνο την Νότια Κορέα και περιλαμβάνει διάφορες branded θήκες για τα smartphones της Galaxy S22 σειράς, καθώς και θήκες για τα Galaxy Buds 2. Φυσικά, η πιο ιδιαίτερη πρόταση από όλες είναι η θήκη των ασύρματων ακουστικών που τα κάνει να μοιάζουν με κούπα καπουτσίνο. Το αποκορύφωμα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, είναι το σχέδιο ενός λουλουδιού στο πάνω μέρος, το οποίο είναι τέλεια φτιαγμένο, όπως θα το έκανε ένα πραγματικά ικανός barista.

Το νέο Starbucks merch της Samsung θα γίνει διαθέσιμο αύριο, χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα τις τελικές τιμές. Φυσικά, παρόλο που μιλάμε για προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στην Κορέα, το πιθανότερο είναι πως θα βρουν το δρόμο τους και σε άλλες χώρες, μέσα από αγορές όπως το eBay.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung κυκλοφορεί μια τόσο ιδιαίτερη θήκη για τα ακουστικά της, αφού, όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, είχε φτιάξει και θήκη σε σχήμα Poke Ball για τους λάτρεις των Pokémon. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να δείτε την εν λόγω θήκη πατώντας εδώ.

Tags: