Το Desire 22 Pro είναι το νέο smartphone της HTC για την εποχή του metaverse

Με ειδικά VR χαρακτηριστικά
29 Ιουνίου 2022 00:15
Το Desire 22 Pro είναι το νέο smartphone της HTC για την εποχή του metaverse

Η HTC μόλις αποκάλυψε το πρώτο της νέο smartphone για το 2022, το οποίο έρχεται εξοπλισμένο με ειδικά χαρακτηριστικά για το metaverse. Ο λόγος γίνεται για το Desire 22 Pro και πιθανώς θα αναρωτιέστε ποια ακριβώς είναι τα metaverse χαρακτηριστικά του.

Περνώντας λοιπόν σε λεπτομέρειες, το smartphone υποστηρίζει το οικοσύστημα Viverse της εταιρίας και έτσι επιτρέπει στους χρήστες να επισκεφτούν ψηφιακές κοινότητες, ακόμη και χωρίς να φορούν κάποιο headset εικονικής πραγματικότητας, απλά μέσα από τους browsers τους. Συγχρόνως, αν κάποιος θέλει μια ακόμη πιο immersive metaverse εμπειρία, το Desire 22 Pro είναι συμβατό με το Vive Flow VR headset της HTC, με το οποίο μπορεί να γίνει pair. Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να βιώσουν VR εμπειρίες, να παρακολουθήσουν ταινίες και βίντεο ή ακόμα και να μπουν στα social media ή να χρησιμοποιήσουν άλλες τυπικές εφαρμογές του smartphone τους σε VR.

Αφήνοντας στην άκρη τα metaverse χαρακτηριστικά του, το HTC Desire 22 Pro είναι ένα mid-range smartphone με οθόνη 6.6 ιντσών, η οποία έχει ανάλυση 1,080 x 2,412 και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Ο επεξεργαστής της συσκευής είναι ο Qualcomm Snapdragon 695 5G, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Όσον αφορά τις κάμερες, στο πίσω μέρος έχουμε ένα σύστημα με τρεις αισθητήρες. Η κεντρική κάμερα είναι των 65 megapixel, ενώ η ultawide είναι των 13 megapixel, με την τριάδα να πλαισιώνει ένας αισθητήρας των 5 megapixel για την ανίχνευση του βάθος. Για τις selfies υπάρχει μια κάμερα των 32 megapixel στο μπροστά μέρος. Τέλος, η μπαταρία του Desire 22 Pro είναι των 4,520 mAh, με υποστήριξη για ασύρματη και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.