Huawei Matebook D16: Το νέο laptop της είναι ελαφρύ για εργασία, μελέτη και ψυχαγωγία

Με 12η γενιά επεξεργαστών Intel μπορούν να κάνουν πρακτικά τα πάντα
23 Ιουνίου 2022 17:27
Huawei Matebook D16: Το νέο laptop της είναι ελαφρύ για εργασία, μελέτη και ψυχαγωγία

Όσοι εργάζονται από απόσταση θα εκπλαγούν ευχάριστα από τις τελευταίες προσθήκες στην γκάμα φορητών υπολογιστών της Huawei.

Η εταιρεία εντόπισε την ανάγκη των καταναλωτών για laptops με μεγαλύτερη οθόνη, που να παραμένουν όμως ελαφρά και λεπτά και έτσι, λάνσαρε μια νέα σειρά προϊόντων με οθόνη FullView 16 ιντσών, τοποθετημένη στο ελαφρύ σώμα των παραδοσιακών laptop 15,6 ιντσών.

Τα HUAWEI MateBook D16 (αλλά και HUAWEI MateBook D16s) διαθέτουν μια τεράστια οθόνη 16 ιντσών που προσφέρει άφθονο χώρο και διευκολύνει τη διαχείριση πολλών εργασιών ταυτόχρονα.

Η σειρά MateBook τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel Core™ H- Series Processor με TDP έως 40 W, RAM διπλού καναλιού και μονάδα στερεάς κατάστασης υψηλής ταχύτητας, που εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις σε πολλαπλές εργασίες και πολύπλοκες χρήσεις. Επιπλέον, με τα μοντέλα D 16 & 16s, η Huawei κάνει ακόμη πιο εύκολη την απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ συσκευών, σπάζοντας κάθε εμπόδιο στην εύκολη μεταφορά και κοινή χρήση αρχείων μεταξύ υπολογιστή, smartphone και tablet.

Το Huawei Matebook D16 θα γίνει διαθέσιμο στην Ελλάδα ξεκινώντας από τα €899, ενώ το Matedook D16s θα ξεκινάει από τα €1699

Μάθετε περισσότερα για το Matebook D16 πατώντας εδώ

Tags: