Πιο κοντά από ποτέ το VR/AR headset της Apple; - Νέες δηλώσεις από τον Tim Cook

Ο οποίος “κλείνει το μάτι” στους fans
23 Ιουνίου 2022 17:49
Πιο κοντά από ποτέ το VR/AR headset της Apple; - Νέες δηλώσεις από τον Tim Cook

Εδώ και κυριολεκτικά χρόνια κάνουν το γύρο του διαδικτύου φήμες, εικασίες και προβλέψεις για το mixed reality headset που ετοιμάζει η Apple, το οποίο όπως όλα δείχνουν βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ.

Αναλυτικότερα, ο επικεφαλής της εταιρίας, Tim Cook, φαίνεται πως έκλεισε τώρα το μάτι στους λάτρεις της τεχνολογίας στο πλαίσιο μιας νέας του συνέντευξης. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο China Daily, ο Cook είπε στους AR fans να «μείνουν συντονισμένοι για να δουν όσα έχει να προσφέρει» η Apple σε αυτό τον τομέα. Πρόκειται για έναν ξεκάθαρο υπαινιγμό πως η εταιρία εργάζεται σε κάποιο headset, κάτι που εξάλλου είναι πλέον κοινό μυστικό.

Όπως μπορείτε να δείτε και μέσα από το σύντομο κλιπ που ακολουθεί, η παρουσιάστρια ρωτά τον Cook ποιοι πιστεύει ότι είναι οι βασικοί παράγοντες για να είναι επιτυχημένο ένα AR προϊόν. Ο CEO της Apple απαντά, λοιπόν, λέγοντας ότι «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος» για το AR, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται «στα πολύ αρχικά στάδια» της εξέλιξής του, κάνοντας συνέχεια το προαναφερθέν tease για τα μελλοντικά της σχέδια.

Βέβαια, ο Cook στάθηκε εκεί, χωρίς να επιβεβαιώνει κάτι περαιτέρω. Να σας υπενθυμίσουμε οπότε, πως τελευταία ακούγεται ότι το project έφτασε ένα σημαντικό ορόσημο και μάλλον είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην επίσημη παρουσίασή του. Για την ώρα οι πιο πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία ίσως το 2023.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλο το παρασκήνιο μέσα από το πρόσφατο σχετικό μας δημοσίευμα, πατώντας εδώ.