Κατακραυγή για τη νέα διαφήμιση της Apple για τα iPad Pro

Δεν ήταν μάλλον και τόσο εύστοχη
09 Μαΐου 2024 10:50
Κατακραυγή για τη νέα διαφήμιση της Apple για τα iPad Pro

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πρόσφατα η Apple παρουσίασε το πιο λεπτό προϊόν που έχει δημιουργήσει ποτέ στην ιστορία της. Το νέο iPad Pro. Θέλοντας να δώσει έμφαση στην κομψή του κατασκευή λοιπόν, ο αμερικανικός κολοσσός αποφάσισε να προωθήσει το tablet με ένα ιδιαίτερο διαφημιστικό που φέρει τον τίτλο ‘Crush!’.

Σε αυτό βλέπουμε αμέτρητες συσκευές, όργανα, αντικείμενα και ανθρώπινη τέχνη να γίνεται θρύψαλα κάτω από τη πίεση μια τεράστιας πρέσας. Για παράδειγμα, το διαφημιστικό ξεκινά με μια τρομπέτα να συνθλίβεται υπό την πίεση. Στη συνέχεια βλέπουμε να καταστρέφεται μια arcade gaming καμπίνα, ένα πιάνο, ένας υπολογιστής, ένα άγαλμα, μια κάμερα, περισσότερη τέχνη, βιβλία, μέχρι και…emojis!

Πρακτικά η Apple ήθελε να δείξει πόσα πολλά «χωράνε» στο νέο iPad, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, gaming συσκευή, ακόμη και για τη δημιουργία τέχνης, όπως μουσική ή σκίτσα. Τα αποτελέσματα της διαφήμισης δεν ήταν όμως αυτά που περίμενε μάλλον ο tech κολοσσός. Αμέσως οι χρήστες των social media έσπευσαν να την κρίνουν, με πολλούς μάλιστα γνωστούς καλλιτέχνες και δημιουργούς να μη λένε και τα καλύτερα λόγια!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές από αυτές τις αντιδράσεις αυτές από γνωστούς ηθοποιούς και δημιουργούς, καθώς και την διαφήμιση αυτή καθ’ αυτή.

Το σχόλιο του ηθοποιού Hugh Grant:

Το σχόλιο του Cheo Hodari Coker (σεναριογράφος του Creed II και του Luke Cage):

Το σχόλιο του Ed Solomon (screenwriter του Bill & Ted franchise και του Men in Black):

Το σχόλιο του Reed Morano (βραβευμένος με Emmy και Directors Guild Award σκηνοθέτης του Handmaid's Tale):

Το σχόλιο της Justine Bateman (ηθοποιός και σκηνοθέτης γνωστή για τα Family Ties, Desperate Housewives, Californication, κ.α.):

Tags: