Το Huawei Mate Xs 2 έρχεται με τεράστια οθόνη και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό

Δείτε όλα τα νέα προϊόντα της εταιρίας
23 Ιουνίου 2022 17:36
Το Huawei Mate Xs 2 έρχεται με τεράστια οθόνη και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό

Η Huawei παρουσίασε σήμερα 23 Ιουνίου τα νέα της προϊόντα μέσα από μία ειδική φαντασμαγορική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη. Εμείς βρεθήκαμε σε αυτό το event και παρακάτω θα πάρετε μία μικρή γεύση από τις νέες συσκευές της εταιρίας, τα HUAWEI Mate Xs 2, HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Huawei Consumer Business Group, Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβίας & Καναδά, Derek Yu, ανέλυσε και τους βασικούς τομείς εστίασης της στρατηγικής που ανέπτυξε η εταιρεία κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, για να καλύψει τις νέες ανάγκες τεχνολογίας που έχουν δημιουργηθεί.

«Η Huawei έχει δεσμευτεί για συνεχή καινοτομία και εύκολη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για κάθε άτομο, οικογένεια και οργανισμό. Για αυτό συνεχίζουμε να επενδύουμε σημαντικά  στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Θέλουμε να παρέχουμε επαναστατική καινοτομία στους καταναλωτές και να ηγούμαστε συνεχώς στην ανάπτυξη του κλάδου», δήλωσε ο Derek Yu.

HUAWEI Mate Xs 2: Το ελαφρύτερο και πιο επίπεδο αναδιπλούμενο smartphone της Huawei

Η παρουσίαση του ολοκαίνουριου αναδιπλούμενου, πανάλαφρου και εξαιρετικά λεπτού smartphone HUAWEI Mate Xs 2, αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της Huawei καθώς με το νέο αυτό προϊόν, η εταιρεία κατέχει πλέον το πιο πλήρες χαρτοφυλάκιο αναδιπλούμενων smartphones.

Όταν ξεδιπλωθεί, η οθόνη του Mate Xs 2 γίνεται επίπεδη και λεία, σαν καθρέφτης, προσφέροντας στους χρήστες μια καθηλωτική αναδιπλούμενη εμπειρία, ιδανική τόσο για ψυχαγωγία όσο και για εργασία. Το smartphone είναι επίσης εξοπλισμένο και με άλλες κορυφαίες λειτουργίες, όπως την κάμερα True-Chroma 50MP που υποστηρίζει HUAWEI XD Optics, απογειώνοντας σε άλλο επίπεδο τη φωτογραφία από κινητό. Η νέα συσκευή βάζει τέλος και σε όποιες ανησυχίες μπορεί να υπάρχουν για την αξιόπιστη μπαταρία στα αναδιπλούμενα smartphone, αφού διαθέτει μπαταρία 4600 mAh, με 66W HUAWEI SuperCharge για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση εν κινήσει.

HUAWEI nova Y70 & nova 90: Ισχυρή μπαταρία, γρήγορη φόρτιση, μεγάλη οθόνη

Στην εκδήλωση η Huawei παρουσίασε επίσης τα smartphones HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90, που αποτελούν την προσιτή λύση για υψηλές επιδόσεις σε smartphones.. Το nova Y70 θα εκπλήξει τους χρήστες με την ισχυρή μπαταρία των 6000mAh που απαιτεί φόρτιση μόνο δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το nova Y90 φορτίζεται κατά 53% σε μόλις 30 λεπτά, χάρη στο HUAWEI SuperCharge 40W. Και οι δύο συσκευές εξασφαλίζουν άνετη χρήση και καθηλωτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας χάρη στις μεγάλες οθόνες, με το nova Y90 να διαθέτει οθόνη FullView 6,7" HUAWEI Edgeless και εξαιρετικά στενά πλαίσια και το nova Y70 - 6,75" HUAWEI FullView οθόνη. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της Huawei, την κομψή σχεδίαση και τον άφθονο αποθηκευτικό χώρο, τα δυο νέα smartphones αποτελούν ιδανικές επιλογές για κάθε χρήση.

Tags: