Ο Elon Musk τρολάρει την τιμή της βενζίνης που έχει φτάσει στα ύψη (ΕΙΚΟΝΑ)

Αναρτώντας ένα νέο meme
21 Ιουνίου 2022 21:56
Ο Elon Musk τρολάρει την τιμή της βενζίνης που έχει φτάσει στα ύψη (ΕΙΚΟΝΑ)

Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως τους τελευταίους μήνες έχουν στείλει στα ύψη τις τιμές των καυσίμων, καθώς η παγκόσμια οικονομία δεν ανέκαμψε ιδιαίτερα γρήγορα μετά την αποκλιμάκωση της πανδημίας, με τον κόσμο να είναι πιο προσεκτικός με το που ξοδεύει τα χρήματά του και τον πληθωρισμό να έχει πάρει την ανηφόρα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Τώρα, αλάτι στην πληγή έρχεται να ρίξει ο Elon Musk. Συγκεκριμένα, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη μέσα από τον πάντα δραστήριο λογαριασμό του στο Twitter ανάρτησε ένα meme που αφορά την τιμή της βενζίνης. Αναλυτικότερα, στην εικόνα που δημοσίευσε φαίνεται η πινακίδα με τις τιμές σε ένα πρατήριο καυσίμων στην Αμερική, όπου το ένα γαλόνι κοστίζει 7.11 δολάρια. Το αστείο ή ενδεχομένως η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι ακριβώς από πάνω υπάρχει και μια διαφημιστική πινακίδα για το 7-Eleven (7-11) κατάστημα λιανικής που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω.

Είναι σαν η προφητεία να βγήκε αληθινή, όπως επισημαίνουν διάφοροι χρήστες στα σχόλια…

Δείτε το meme που ανάρτησε ο Elon Musk για την τιμή των καυσίμων:

Για την ιστορία και σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Musk είναι επικεφαλής της Tesla, η οποία έχει αλλάξει το χώρο των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις ηλεκτρικές της προτάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης.

Επομένως, οι συνθήκες αυτές ίσως είναι η ιδανική διαφήμιση για την εταιρία του, η οποία δεν παράγει κανένα μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσιμης που να εκμεταλλεύεται τα πλέον πανάκριβα παραδοσιακά καύσιμα.