Το Phone 1 της Nothing από τον δημιουργό της OnePlus αποκαλύπτεται! (ΕΙΚΟΝΑ)

Ένα μήνα νωρίτερα από ότι περιμέναμε
15 Ιουνίου 2022 14:59
Το Phone 1 της Nothing από τον δημιουργό της OnePlus αποκαλύπτεται! (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Nothing, η νέα startup εταιρία τεχνολογίας του συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, μόλις αποκάλυψε την εμφάνιση του πρώτου της smartphone, το οποίο θα ονομάζεται απλώς Phone 1.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η παρουσίαση της συσκευής ήταν και είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουλίου, ωστόσο ο Pei αποφάσισε να αποκαλύψει το Phone 1 ένα μήνα νωρίτερα χωρίς καμία προειδοποίηση, ίσως για να αιφνιδιάσει τους χρήστες και τους leakers. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τόνισε:

Οι διαρροές είναι πιο δύσκολο να περιοριστούν στις μέρες μας και πολλοί από εσάς περιμένατε πολύ καιρό. Ορίστε λοιπόν. Αυτό είναι το design του Phone 1. Έρχονται περισσότερα. Συντονιστείτε στις 12 Ιουλίου.

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε να κάνουμε με μια πραγματικά ιδιαίτερη συσκευή. Το πίσω μέρος του Phone 1 φαίνεται πως είναι κατασκευασμένο από διαφανές υλικό, ενώ σε αυτό υπάρχουν ευδιάκριτες λωρίδες που θα φωτίζουν. Μάλιστα, στο κέντρο μοιάζει να υπάρχει και κάτι σαν λογότυπο, το οποίο θυμίζει στο περίπου τη σιλουέτα μιας βόμβας από κινούμενα σχέδια. Συνολικά, το Phone 1 έχει μοντέρνο σχεδιασμό που συνδυάζει όμως και retro στοιχεία, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει έτσι από τις αμέτρητες άλλες smartphone συσκευές της αγοράς.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για το προϊόν της Nothing, πέρα από το γεγονός ότι θα έχει Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή, ικανότητα ασύρματης φόρτισης και μια ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Android λειτουργικού συστήματος, το Nothing OS.