Έγιναν τα OnePlus τηλέφωνα Oppo; Η OnePlus απαντά...

Έγινε το OxygenOS απλά ένα ColorOS;
02 Απριλίου 2022 13:19
Έγιναν τα OnePlus τηλέφωνα Oppo; Η OnePlus απαντά...

Η OnePlus είναι πλέον μία θυγατρική της Oppo και αυτό είναι γεγονός. Έχοντας στο μυαλό όμως τις ομοιότητες μεταξύ των μοντέλων τους, τι σημαίνει αυτό τελικά; Πολλοί -δικαίως- ανησυχούν πως η OnePlus θα χάσει την ταυτότητά της και δε θα ξεχωρίζει από τελικά από την Oppo. Το εύλογο αυτό ερώτημα, ήρθε να το απαντήσει η OnePlus κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του OnePlus 10 Pro, όπου τέθηκε ξεκάθαρα το ερώτημα:

Πως απαντάτε στους ανθρώπους που λένε ότι ουσιαστικά γίνατε Oppo;

Ακολουθεί η επίσημη απάντηση της OnePlus.

Κατά τη διάρκεια του 8χρονου ταξιδιού μας, η OnePlus ήταν πάντα ένα brand που οδηγείται από τους χρήστες με στόχο να καταγραφεί κάθε φωνή και να επικοινωνούμε με έναν ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο. Η εγγύτητά μας στην Oppo μάς επιτρέπει πρόσβαση σε κρίσιμους πόρους Έρευνας και Ανάπτυξης, μεταμορφώνοντας τις δυνατότητες hardware για τους χρήστες της OnePlus. Ωστόσο η εμπειρία χρήστη παραμένει OnePlus, διασφαλίζοντας πως διατηρούμε μία μοναδική ταυτότητα.

Στο θέμα του λογισμικού, τέθηκε το ερώτημα αν το OxygenOS είναι πλέον ένα ColorOS, απλά με διαφορετικό όνομα.

Στην πραγματικότητα το Oxygen διατηρεί το γρήγορο και ομαλό DNA της OnePlus. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του beta test του OxygenOS 12, πάνω από 30.000 χρήστες παρείχαν feedback για να διαμορφώσουμε την εμπειρία χρήστη. Τα πάντα από το ελαφρύ desing έως την ενισχυμένη ιδιωτικότητα και ασφάλεια, όλα είναι μοναδικά στο OxygenOS, ενώ συμπληρώνονται από τη γρήγορη και ομαλή εμπειρία. Το OxygenOS εξελίσσεται διαρκώς για να εκπληρώσει τις περίπλοκες ανάγκες της κοινότητάς μας. Ο στόχος μας για το OxygenOS ήταν πάντα να παρέχουμε τη γνωστή γρήγορη και ομαλή εμπειρία αλλά τώρα έχει βελτιωθεί σημαντικά χάρη στο πολύ σταθερό ColorOS. Ενσωματώσαμε τη βάση του συστήματος για να διασφαλίσουμε πως το OxygenOS παραδίδει μία πραγματική εμπειρία ναυαρχίδας δημιουργώντας το καλύτερο από τους δύο κόσμους ενώ απολαμβάνει πιο συχνές αναβαθμίσεις. Το OxygenOS 12 δημιουργήθηκε επίσης μαζί με την υπέροχη κοινότητά μας. Φέρνει νέα και εμβυθιστικά χαρακτηριστικά για να μετακινείται χωρίς να το καταλαβαίνεις από τη δουλειά στην ξεκούραση και στη διασκέδαση. Με το OnePlus 10 Pro, οι πλήρεις δυνατότητες του OxygenOS ξεκλειδώνονται. Είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με πιστοποίηση TUV SUD Α βαθμίδας 36 μηνών. Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται μία ταχύτατη και ομαλή εμπειρία.