Η OnePlus θα γίνει θυγατρική της OPPO τελικά

Διέρρευσαν έγγραφα
22 Ιουνίου 2021 10:01
Η OnePlus θα γίνει θυγατρική της OPPO τελικά

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον CEO της OnePlus, πως η εταιρία θα ενισχύσει τη συνεργασία της με την OPPO, ωστόσο δεν αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας και ο Pete Lau φρόντισε να αποφύγει τη λέξη συγχώνευση.

Τώρα, μία διαρροή εσωτερικών εγγράφων που έρχεται στη δημοσιότητα από το γνωστό leaker Evan Blass, προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία.

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν οδηγίες για το PR τμήμα της OnePlus και το πώς πρέπει να επικοινωνήσει τη συμφωνία δημόσια με απλά λόγια.

Με τη συγχώνευση, η OnePlus γίνεται ένα brand μέσα στην OPPO, ωστόσο θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη οντότητα.

Τα έγγραφα τονίζουν επίσης το ρόλο του Lau, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής προϊόντων στην OPPO και θα ορίζει τις στρατηγικές τόσο της OPPO όσο και της OnePlus.

Με τη συγχώνευση των δύο εταιριών, θα έχουμε περισσότερους πόρους διαθέσιμους για να δημιουργήσουμε καλύτερα προϊόντα. Θα μας επιτρέψει επίσης να είμαστε πιο αποδοτικοί στις επιχειρήσεις μας.

Να θυμίσουμε πως το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης των δύο εταιριών έχει ήδη συγχωνευτεί από τις αρχές της χρονιάς.

Τώρα όσον αφορά του χρήστες της OnePlus, η εταιρία λέει πως δε θα δουν αλλαγές, παρά μόνο καλύτερα προϊόντα τώρα που έχει η εταιρία περισσότερους πόρους στη διάθεσή της. Επιπλέον, ξεκαθαρίζει πως τα δεδομένα των χρηστών θα συνεχίσουν να αποθηκεύονται στους δικούς της servers και η OPPO δε θα έχει πρόσβαση σε αυτά. Τέλος, όσον αφορά το λογισμικό, η OnePlus αποφεύγει να απαντήσει.

Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια νέα σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα. Παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι στα επίσημα κανάλια επικοινωνίας μας.